CatalinCraiu
maestru
A filmat Andrei Sarcani...este pe drum spre casă.
multumesc frumos, asteptam filmarile cand poate dansul
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
A filmat Andrei Sarcani...este pe drum spre casă.
Clasament 70+ (născuți înainte de 31.12.1954)
1.Ciuca Dan - Pitesti![]()
2.Carpaci Alexandru - Ludus![]()
3 -- 4
Dinu Gheorghe - Bucuresti![]()
Darmaz Ion - Targoviste![]()
5 -- 8
Radu Constantin - Sibiu
Sabau Mircea - Tarnaveni
Preda Nicolae - Curtea de Arges
Matei Dumitru - Deva
9 -- 10 0v gr.sup.
Tutoveanu Razvan - Brasov
Hanes Onisie - Medias
11 -- 13 0v gr.inf.
Movileanu Neculae - Brasov
Dinicescu Ion - Pitesti
Kovacs Attila - Covasna
Clasament U69 (născuți 01.01.1955 – 31.12.1964)
1.Toma Florin - Pitesti![]()
2.Tic Ioan - Oradea![]()
3 -- 4
Marin Puiu - Amarastii de Sus![]()
Petrescu Liviu - Pitesti![]()
5 -- 8
Palencsar Nicolae - Satu Mare
Toma Iulian - Braila
Georgescu Constantin - Orastie
Petho Mihaly - Racosu de Sus
9 -- 16
Munteanu Octavian - Tecuci
Bivolaru Stelian - Targoviste
Tanc Florin - Oradea
Iancu George - Ploiesti
Kis Istvan - Brasov
Trandafir Vasile - Targu Mures
Bratescu Adrian - Targoviste
Fratea Aurel - Constanta
17 -- 24
Stoian Sorin - Curtea de Arges
Dospinescu George - Sibiu
Gereb Istvan Attila - Miercurea Ciuc
Trocan Nicolae - Mioveni
Vladoiu Gelu - Brasov
Serban Liviu - Onesti
Curpas Ioan - Oradea
Cheregi Nelu - Oradea
25 -- 26 1v gr.inf.
Danila Eugeniu - Bucuresti
Bacanu Paulian - Brasov
27 -- 31 0v gr.inf.
Tirlea Gheorghe - Brasov
Mitrofan Petrica - Brasov
Bordas Laszlo - Santionlunca
Stanciu Constantin - Brasov
Cristescu Cristian - Bucuresti
Oare cum s-au calculat punctele pentru acest turneu?
Jucătorii prezenți la Cheile Grădiștei care vor reprezenta AmaTur România la campionatele mondiale de veterani de la Roma 2024 (6-14.07.2024) vor fi premiați cu câte un tricou din partea sponsorului, BUTTERFLY ROMÂNIA!
Formulare inginereasca . Gust amar .
Felicitări organizatorilor,participanților și spectatorilor! Un turneu reusit, aerisit și răcoros încât mi_a permis sănătatea sa joc 14 meciuri unul după altul! meciuri pe care în alte condiții mai vitrege era imposibil! Sală a fost "brici" din toate punctele de vedere. Mantinele, mese,mingii ! toate noi! Cred ca_i primul turneu la care particip unde toate mesele au fost "virgine" . Felicitări echipei Butterfly pt mese,celelalte accesorii și discounturile oferite! Cu toate ca parchetul nu e specialitatea mea am sa revin ori de câte ori îmi permite timpul și sănătatea. O remarcă totuși: având in vedere locația și condițiile excelente de joc și cazareoate totuși în viitor se vor putea desfășura și grupe superioare. Cu toate ca pe mine aceste grupe ma dezavantajaza având in vedere timpul prelungit de joc cred ca pe majoritatea i_ar incânta mai multe jocuri având in vedere și locația mirifică! În încheiere (vb lui Adi)va spun doar atât : Rămâneți Valori!
Un turneu super reușit! Dar a mai fost ceva super reușit, "escrocheria" cu bariera. După ce că au dat oamenii o căruță de bani pe cazare, bani să joace, ați mai pus și barieră la un kilometru de sală care ce să vezi... trebuia plătită! Și acum aveți tupeul să ne treceți nemotivat.
Eu nu am postat ca să mă cert cu cineva, dar cred că aveți o gândire greșită spunând că pentru 20 de lei nu am...... Putea să fie și 1 leu, nu am fost informați și asta m-a deranjat. Oricum, am vizitat o parte din țară (și s-au cheltuit mai mult de...) în timp ce s-a jucat tenis și am fost mai câștigat. Numai bine!