AmaTur: Turneu S "tenisdemasa.ro Cheile Grădiștei", ediția I - Turneu pe categorii de vârstă, 31 mai - 2 iunie 2024

Felicitari ORGANIZATORILOR! Unul dintre cele mai reusite turnee la care am participat...din toate punctele de vedere! Imi doresc la cat mai multe concursuri astfel de conditii si organizator precum GELU sa " supere,,!

Un turneu super reușit! Dar a mai fost ceva super reușit, "escrocheria" cu bariera. După ce că au dat oamenii o căruță de bani pe cazare, bani să joace, ați mai pus și barieră la un kilometru de sală care ce să vezi... trebuia plătită! Și acum aveți tupeul să ne treceți nemotivat.

Prietene ! eu veneam pe jos în locul tău. Făceam economie de carburant, respiram aer curat, priveliște mirifică ,nu plăteam nici bariera și jucam și tenis! sau dacă tot ai ajuns motorizat si erai și mai inspirat ,rugai un coleg cu mașina să te i_a la "ștangă" până treceai bariera! Mare "mafiot "Gelu! a av tupeul să pună barieră cu taxă! Îți dai seama cum l_a ars pe "nepalez " duminica seara când au împărțit banii! Una ție, una,două mie! și tot așa! Haiduc nu alta!😃

TRICOURI "tenisdemasa.ro - Cheile Gradistei" - ROMA 2024
Ii rog pe jucatorii prezenti la Cheile Gradistei care sunt inscrisi la Campionatele Mondiale de Veterani Roma 2024 sa-mi comunice marimea dorita pentru tricou.
TERMEN LIMITA - 15.06.2024​ [TABLE="width: 323"]
[TR]
[TD]NR.[/TD]
[TD]NUME[/TD]
[TD]MARIMEA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]1[/TD]
[TD]CURPAȘ IOAN[/TD]
[TD]L[/TD]
[/TR]
[TR]