AmaTur: Turneu S "tenisdemasa.ro Cheile Grădiștei", ediția I - Turneu pe categorii de vârstă, 31 mai - 2 iunie 2024

Cornel Tudorache si Dan Nicusor - Bucuresti u59. Multumesc!

Revenim cu rugamintea ca la inscriere (si retragere) sa precizati: nume, prenume, localitate si categorie. Ne usurati munca, nu inscriem la ghici si ne scutiti de rectificari ulterioare. Multumim!

Daca se poate, va rog sa ma inscrieti si la Master.
Multumesc

Fără a supăra pe nimeni, reamintim...

"MASTERS – acces liber (ideea acestei categorii este de a oferi o competiție puternică, pe măsura valorii lor, jucătorilor divizionari care nu au drept de joc în Circuitul AmaTur. Astfel, accesul la categoria Masters va fi dat de ordinea valorii: jucători de Superligă, jucători de Divizia A, AmaTur conform mp)"

Se inscrie Stancu Gheorghe Brazi categoria U59, Prahova.
Multumesc!

Fără a supăra pe nimeni, reamintim...

"MASTERS – acces liber (ideea acestei categorii este de a oferi o competiție puternică, pe măsura valorii lor, jucătorilor divizionari care nu au drept de joc în Circuitul AmaTur. Astfel, accesul la categoria Masters va fi dat de ordinea valorii: jucători de Superligă, jucători de Divizia A, AmaTur conform mp)"

Ati pus punctul pe i foarte bine. Nu este limita de MP, este in ordinea MP. Probabil din cauza asta apar in Master doi colegi cu media de avansati si pana la urma stau la rand in caz de ... sunt acolo. Multumesc.

Ati pus punctul pe i foarte bine. Nu este limita de MP, este in ordinea MP. Probabil din cauza asta apar in Master doi colegi cu media de avansati si pana la urma stau la rand in caz de ... sunt acolo. Multumesc.

Ok
zic să nu luati cazare fără rost. Nu este limită știindu-se că Masters este chiar peste Elite, și să nu subestimăm categoria.

Buna ziua. Va rog retragere de la Masters (Tofeni Florin - Nasaud).
am studiat mai bine situatia si mi-am dat seama ca nu am ce cauta acolo ca jucator. Voi fi insa prezent ca spectator :)

Lumezeanu Cristian, U39, București
Lumezeanu Adelina, U39, București

Ok
zic să nu luati cazare fără rost. Nu este limită știindu-se că Masters este chiar peste Elite, și să nu subestimăm categoria.

Îmi pare rau că s-a ajuns la discuția asta. Știu ce însemna Master. S-a făcut și la Brăila acest tip de turneu "Top 10", acum câțiva ani când aveam o sala specială și pentru așa ceva. Trebuie să mă repet, am văzut doar medii de Avansati care după mine sunt Avansati și din această cauza am crezut că aveți alte reguli.
Va rog să fiți mă explicit în legătură cu luarea cazării. Să înțeleg că nu mai am voie la categoria 69?
Mulțumesc

Back
Sus