AmaTur: Turneu S "tenisdemasa.ro Cheile Grădiștei", ediția I - Turneu pe categorii de vârstă, 31 mai - 2 iunie 2024

Buna ziua. Va rog retragere de la Masters (Tofeni Florin - Nasaud).
am studiat mai bine situatia si mi-am dat seama ca nu am ce cauta acolo ca jucator. Voi fi insa prezent ca spectator :)
Nu trebuie sa te retragi din cauza mea. Regulilie nu au fost clare si de aici neintelegerile. Probabil ai o activitate serioasa in activitatea tenisului de masa, de care eu nu sunt pus la curent. Deci succes la Master.

Am facut o cerere de incriere la Master si va rog sa nu mai tineti cont de ea.
Multumesc

Nu trebuie sa te retragi din cauza mea. Regulilie nu au fost clare si de aici neintelegerile. Probabil ai o activitate serioasa in activitatea tenisului de masa, de care eu nu sunt pus la curent. Deci succes la Master.

Nu asta e motivul. Pur si simplu as denatura competitia cu nivelul meu.

Ok
zic să nu luati cazare fără rost. Nu este limită știindu-se că Masters este chiar peste Elite, și să nu subestimăm categoria.

Din cate imi aduc aminte la turneul TOP 10, la Braila, unde cap de afis a fost Seni, a fost o lista de jucatori fara clasament si fara Mp. Deci nu ar fi rau ca din numarul celor incrisi sa alegeti 12 din cei mai buni. O parere.

Back
Sus