Se retrage Aron Valentin -Feneș- open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
ANUNT IMPORTANT!!
Ca urmare a discutiilor (atit telefonice cit si fata in fata) cu multi jucatori, ce se cupleaza la transport pentru a participa la acest ultim turneu A+, organizatorii au decis inversarea zilelor de concurs pentru categoriile ELITE cu AVANSATi.
Noua structura de concurs, este urmatoarea:
SIMBATA 31 August: OPEN si ELITE
OPEN (100 locuri disponibile) ....validarea inscrierilor intre 8h15-9h...la ora 9h15 incep meciurile
ELITE (80 locuri disponibile).......validarea inscrierilor intre 14h-14h30.....la ora 14h45 incep meciurile
DUMINICA 1 Septembrie: AVANSATI si HOBBY
AVANSATI (80 de locuri disponibile)
HOBBY (40 de locuri disponibile)
Ambele categorii vor incepe dimineata.....validarea inscrierilor intre 8h15-9h...la ora 9h15 incep meciurile
Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru neplacerile create
Daca tot faceti modificari de astea,de ce nu joaca elit-open duminica?ma gandesc ca foarte multi care trebuiau sa ajunga sambata si-au facut planurile deja!!!nu este corect acesta modificare in aceasta formula!!!si deja al doilea turneu A+ unde se procedeaza asa!!!eu inca nu m-am inscris,dar urma!!!dar in formula asta deja ar trebui sa iau o zi de concediu!!!mi-ati dat toate planurile peste cap!!!!(si pt ce?cuplari?abureala)
Multumesc!!!
Daca tot faceti modificari de astea,de ce nu joaca elit-open duminica?tot timpul cu categoriil
Daca tot faceti modificari de astea,de ce nu joaca elit-open duminica?ma gandesc ca foarte multi care trebuiau sa ajunga sambata si-au facut planurile deja!!!nu este corect acesta modificare in aceasta formula!!!si deja al doilea turneu A+ unde se procedeaza asa!!!eu inca nu m-am inscris,dar urma!!!dar in formula asta deja ar trebui sa iau o zi de concediu!!!mi-ati dat toate planurile peste cap!!!!(si pt ce?cuplari?abureala)
Multumesc!!!
Daca tot faceti modificari de astea,de ce nu joaca elit-open duminica?tot timpul cu categoriil