AmaTur: Turneu A+ Tg-Jiu - "Coloana Infinitului" Editia VI-Simbata 31 aug O/E Duminica 1 sep A/H

ANUNT IMPORTANT!!

Ca urmare a discutiilor (atit telefonice cit si fata in fata) cu multi jucatori, ce se cupleaza la transport pentru a participa la acest ultim turneu A+, organizatorii au decis inversarea zilelor de concurs pentru categoriile ELITE cu AVANSATi.
Noua structura de concurs, este urmatoarea:

SIMBATA 31 August: OPEN si ELITE
OPEN (100 locuri disponibile) ....validarea inscrierilor intre 8h15-9h...la ora 9h15 incep meciurile
ELITE (80 locuri disponibile).......validarea inscrierilor intre 14h-14h30.....la ora 14h45 incep meciurile

DUMINICA 1 Septembrie: AVANSATI si HOBBY
AVANSATI (80 de locuri disponibile)
HOBBY (40 de locuri disponibile)
Ambele categorii vor incepe dimineata.....validarea inscrierilor intre 8h15-9h...la ora 9h15 incep meciurile

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru neplacerile create

Daca tot faceti modificari de astea,de ce nu joaca elit-open duminica?tot timpul cu categoriil

Daca tot faceti modificari de astea,de ce nu joaca elit-open duminica?ma gandesc ca foarte multi care trebuiau sa ajunga sambata si-au facut planurile deja!!!nu este corect acesta modificare in aceasta formula!!!si deja al doilea turneu A+ unde se procedeaza asa!!!eu inca nu m-am inscris,dar urma!!!dar in formula asta deja ar trebui sa iau o zi de concediu!!!mi-ati dat toate planurile peste cap!!!!(si pt ce?cuplari?abureala)
Multumesc!!!

Daca tot faceti modificari de astea,de ce nu joaca elit-open duminica?ma gandesc ca foarte multi care trebuiau sa ajunga sambata si-au facut planurile deja!!!nu este corect acesta modificare in aceasta formula!!!si deja al doilea turneu A+ unde se procedeaza asa!!!eu inca nu m-am inscris,dar urma!!!dar in formula asta deja ar trebui sa iau o zi de concediu!!!mi-ati dat toate planurile peste cap!!!!(si pt ce?cuplari?abureala)
Multumesc!!!

Are dreptate Ștefi!
Nu schimbați datele acum!
Pe cine avantajează aceste schimbări și pe cine dezavantajează!
ASA NU!
Si eu am facut ceva efort sa plec duminică la turneu, si acum e sambata după-amiază, nici măcar dimineața.
Asta e…
Nu vreau să vă supărați.
O seară bună!

Daca tot faceti modificari de astea,de ce nu joaca elit-open duminica?tot timpul cu categoriil

Are dreptate Ștefan, după ce majoritatea dintre participanți și-au făcut planuri,atât cu organizarea deplasării cât și rezolvarea unei ture sau două la servici ,veniți cu acest anunț și stricați toate planurile făcute,mulțumesc pentru înțelegere.

Se retrage Bozga Ștefan Beclean avansați
Un turneu reușit vă doresc!!!

Back
Sus