Ben
senior
Are cineva un TBS model vechi cu fluturele negru sa`mi spuna si mie cum se comporta? ca as vrea sa`l incerc si vreau sa`mi fac si eu o idee, intentionez sa pun yasaka rakza 7 max pe ambele parti.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu intotdeauna am avut setup`uri foarte ofensive , si tot cu lemne off+ am jucat, nu stiu cat de mult ma va favoriza aceasta combinatie de lemne fete de asta si intreb , pentru ca sunt jucatori experimentati care au incercat acel lemn si pot sa`mi dea un sfat, multumesc pentru informatie
Merge bine combinatia poti iti faci rost de el merita ,ai control si viteza depinde de jocul tau eu am avut trei bucati si am fost multumit de ele.
- - - Actualizat - - -
Diferenta dintre varianta noua si cea veche este nesemnificativa,am avut si varianta noua.
Daca vrei ceva mai bun incearca ZLC,eu joc de 2 ani cu el si este mai bun ,parerea mea![]()
eu am unul cu fluture negru fara serie ...TBS cu fluture negru metalic are serie sau nu? Exista posibilitatea sa nu se mai vada scrisul, de la speed glue sau de la altceva, tot la TBS vechi? Daca nu se mai vede deloc scrisul poate sa fie fake?