Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sa ne simtim " vizati " tinere ?!!![/quote:2bw5mih4][/quote:2bw5mih4]Dragomir Paul a spus:[quote="george, c-ta":2bw5mih4][quote="Antal Denes":2bw5mih4]Intrebare? Oare sar putea organiza si un turneu paralel s-au la alta data la care sa ia parte numai jucatori care n-au facut performanta,nici macar la nivel de onore ,judetean,etc.puri si simpli amatori de amatori care nici la ora actuala nu fac parte dintro miscare organizata.
Daca sunt interesati,sinceri,fara interese de podiumuri si premi,hai la lupta.
Poate ne putem miscala,2,3,4 mese.De o gustarica facem si noi rost.
P.S.Asteptam sugesti.LA MULTI ANI.
Salut George,george a spus:intamplator, toti reprezentantii comitetului de conducere Amatour sunt jucatori de open.
Am organizat la Topoloveni turnee in mai multe modalitati: Amatori + Open, turnee amestecate, turnee Amatur + legitimati. Cred ca nimeni nu a incercat mai multe variante decat mine. Pot sa-ti spun ca setea amatorilor de a juca impotriva unor oameni mai buni ca ei este mare. Mi-aduc aminte ca am facut un turneu la care am invitat intr-un concurs paralel si legitimati. La acest concurs paralel am permis participarea celor din Amatur contra unei taxe. Am avut surpriza sa constat ca au fost vreo 40 dintre cei 100 care au vrut sa joace cu legitimatii. Asadar interesul pentru progres este mare. Si un factor important de progres este sa joci cu jucatori mai buni decat tine.george a spus:Nu stiu cati sunt "kamikaze" sa migreze in open, fara sa le fie acolo locul!
Sunt de acord, Sorine! Exista o varietate mare de jucatori, insa aceeasi jucatori daca sunt separati valoric in doua categorii (la libera alegere, in cele din urma) fiind in aceeasi sala, nu ne impiedica sa socializam, sa testam palete, sa avem placere si nu in ultimul rand, sa progresam! Eu cred ca mai repede progresam jucand mai multe meciuri cu cei de valoare apropiata, decat sa intru la masa cu oricare din cei din top 32 (ca tot e topicul asta) si fie joaca la misto cu mine, fie nu vad mingea!! ce progres e si in care directie?? iti spun eu: in niciuna! nici cel de open nu are placere si progres, nici amatorul!!Am vrut numai sa scot in evidenta faptul ca exista o varietate mare de jucatori si ca interesele pentru care participa la concursuri sunt si ele la fel de variate: progres, prietenie, placere, premii, testarea altor palete, etc.
Sa simplificam, ca s-a vorbit mult si s-a facut putin:Vali Suta a spus:Nu votul dat aici aici este hotarator pentru organizator ,votul in sine este dat de participarea jucatorilor-daca vin le place,daca nu- nu.(este cel mai transparent vot la ce le ofera ca si conditii si modalitate de joc un organizator).