Kis Istvan
senior
Felicitari organizatorilor un turneu faorte numeros si reusit.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Va multumesc pentru aprecieri. Cat priveste rezultatul cu dl. Malene a fost trecut 3-0'pentru Malene si a influentat si desfasurarea ulterioara, intrucat dvs ar fi trebuit sa fiti cap de serie si nu dumnealui. Dar nu e vina mea! Fac poza la grupa si o postez! Multumesc inca o data!Inceput spectaculos de an in AmaTurul romanesc.Cei mai mari iubitori ai acestui sport s-au strans la Topoloveni la o strangere de mana si o inclestare de palete.De mult nu am mai participat la un turneu la care sa nu lipseasca macar un jucator.Conditii de joc excelente.Atmosfera la fel.Felicitari tuturor celor implicati !Felicitari Sorin si Florin !De dragul statisticii,va rog sa corectati o greseala pe care chiar eu cred ca am comis-o: In superioare la incepatori, Pralea -Malene Petru =3-0 si nu 0-3,dupa cum cred ca eu am scris.LA MULTI ANI TUTUROR !
Clasament Avansati - Cred ca Tuca Cristi se incadreaza la locurile 9-16 (l-a invins in primul tur din eliminatorii pe Ispas V) , iar Corbu D care a jucat in primul tur(conform
tabloului)cu Bobirica A si probabil invins de acesta ,la locurile 17-32.
7. Marin Floricel
-------------------- Marin Floricel 3-1
10. Sterczer Sandor
---------------------------------------- Marin Floricel 3-1
15. Moise Viorel
-------------------- -
2. Mija Gheorghe
Pe Moise Viorel l-am bătut cu 3-1 am și martori, poate confirma și dansul.Aici trebuia trecut scorul.
O sa rectific eu dupa-amiaza. Mi-a scapat. Multumesc frumos!Pe Moise Viorel l-am bătut cu 3-1 am și martori, poate confirma și dansul.
Trimis de pe al meu SM-J320FN folosind Tapatalk