AmaTur: Turneu A Topoloveni - 6.01.2018

Clasament Avansati - Cred ca Tuca Cristi se incadreaza la locurile 9-16 (l-a invins in primul tur din eliminatorii pe Ispas V) , iar Corbu D care a jucat in primul tur(conform
tabloului)cu Bobirica A si probabil invins de acesta ,la locurile 17-32.

- Primul turneu A din 2018 si-a "Deschis portile"... si dupa o zi de meciuri intense si sarmalute gustoase a ajuns la final... 👍 👏

- Foile de turneu... albe pana mai ieri sunt pline "ochi' cu rezultate mai previzibile sau mai surprinzatoare in urma meciurilor mai monotone sau chiar ghinioniste... :oops: :lol: :yawn: ori super spectaculoase si chiar norocoase... 👍 👏 :lol:

- Felicitari primilor Campioni ai primului turneu "A" din 2018 impreuna cu urarea - "Sa va mearga tot anul 2018 cel putin la fel..." 👏 👏 👏

- In mod special pentru Castigatorii de la categoria elite - MULTE FELICITARI - SI UN AN SUPER BUN... 👍 👏 👏

- ENCIU ALEXANDRU ... Sandule ma bucur ca la "Frumoasa si Impresionanta ta Vitrina" de trofee adaugi la inceput de an 2018 o Cupa importanta de Loc 1 - Multa Sanatate si Mult Succes in continuare... 👏 👏 👏

- Multe Felicitari Organizatorilor... impreuna cu toate ajutoarele pe care le-ati avut si a tuturor celor care au fost implicati in orice fel pentru ca acest turneu sa fie unul de succes... 👍 👏 👏

- SA NE VEDEM SANATOSI LA URMATOARELE TURNEE AMATUR

Oare clasamentul de la Open? (sper că nu se mai joaca inca).
Multumesc

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

La Open:

1. Sencu Victor
2. Rada Florin

Restul clasamentului putin mai tarziu. Concursul s-a terminat la 00.30. Multumesc frumos!

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Inceput spectaculos de an in AmaTurul romanesc.Cei mai mari iubitori ai acestui sport s-au strans la Topoloveni la o strangere de mana si o inclestare de palete.De mult nu am mai participat la un turneu la care sa nu lipseasca macar un jucator.Conditii de joc excelente.Atmosfera la fel.Felicitari tuturor celor implicati !Felicitari Sorin si Florin !De dragul statisticii,va rog sa corectati o greseala pe care chiar eu cred ca am comis-o: In superioare la incepatori, Pralea -Malene Petru =3-0 si nu 0-3,dupa cum cred ca eu am scris.LA MULTI ANI TUTUROR !

Inceput spectaculos de an in AmaTurul romanesc.Cei mai mari iubitori ai acestui sport s-au strans la Topoloveni la o strangere de mana si o inclestare de palete.De mult nu am mai participat la un turneu la care sa nu lipseasca macar un jucator.Conditii de joc excelente.Atmosfera la fel.Felicitari tuturor celor implicati !Felicitari Sorin si Florin !De dragul statisticii,va rog sa corectati o greseala pe care chiar eu cred ca am comis-o: In superioare la incepatori, Pralea -Malene Petru =3-0 si nu 0-3,dupa cum cred ca eu am scris.LA MULTI ANI TUTUROR !
Va multumesc pentru aprecieri. Cat priveste rezultatul cu dl. Malene a fost trecut 3-0'pentru Malene si a influentat si desfasurarea ulterioara, intrucat dvs ar fi trebuit sa fiti cap de serie si nu dumnealui. Dar nu e vina mea! Fac poza la grupa si o postez! Multumesc inca o data!

Iata grupa asa cum a ajuns mine!
600c42df7fe8077d12ba9d47d5f7d757.jpg

Clasament OPEN

1.
Sencu Victor - Targoviste.jpg
Sencu Victor - Targoviște
2.
Rada Florin - Pitesti.jpg
Rada Florin - Pitești
3 -- 4
Sorescu Mircea - Paulesti.jpg
Sorescu Mircea - Paulesti
Padurariu Costel - Brasov.jpg
Padurariu Costel - Brașov
5 -- 8
Nastase Florin - Ramnicu Valcea
Nicula Florin - Constanța
Solcan Florin - Constanța
Staicu Dan - Constanța
9 -- 16
Petrov Dan - București
Ionascu Gabriel - București
Dospinescu George - București
Demeny Zoltan - Brașov
Pascu Razvan - Magureni
Boraciu Claudiu - Urziceni
Mostovoi Andrei - Campina
Miron Liviu - Campina
17 -- 2v gr.sup.
Voin Doru - București
18 -- 26 1v gr.sup.
Istrate Cristian - București
Darmaz Ion - Targoviște
Gheorghe Nicu - Drobeta Tr Severin
Stan Catalin - Curtea de Argeș
Cojocaru Didi - Ramnicu Valcea
Nicola Marian - Constanța
Ionescu Mihai - Targoviște
Matei Dumitru - Deva
Dinu Gheorghe - București
27 -- 32 0v gr.sup.
Geamanu Robert - Drobeta Tr Severin
Boznea Daniel - Deva
Niculae Dan - București
Sorescu Gabriel - Pitești
Corbu Mihai Cosmin - Pitești
Parvan Valentin - Topoloveni
33 -- 35 2v gr.inf.
Cretu Marian - Craiova
Zavricescu George - Curtea de Argeș
Vijaica Paul - Drobeta Tr Severin
36 -- 43 1v gr.inf.
Bratescu Adrian - Targoviște
Orac Teodor - Ramnicu Valcea
Doba Vasile - Pitești
Stancescu Sebastian - Ploiești
Popa Mircea - Brașov
Caraus Sorin - Deva
Vlad Petrica - București
Airimoaiei Andrei - Topoloveni
44 -- 48 0v gr.inf.
Varbanescu Marian - Giurgiu
Valcea Daniel - Pitești
Pantelimon Andi - București
Butu Ionel - București
Vlad Maria Victoria - București

Clasament Avansati - Cred ca Tuca Cristi se incadreaza la locurile 9-16 (l-a invins in primul tur din eliminatorii pe Ispas V) , iar Corbu D care a jucat in primul tur(conform
tabloului)cu Bobirica A si probabil invins de acesta ,la locurile 17-32.

Am rectificat. Va multumesc frumos pentru atentie si sugestie!

Felicitări pentru concurs, care nu a fost numai de tenis de masă ci și de anduranță, atât pentru organizatori cât și pentru participanți.Un An Nou cât mai bun tuturor, să ne revedem cu bine!

Trimis de pe al meu SM-T561 folosind Tapatalk

Eu am avut o victorie în eliminatorii cu 3-1 se justifica locul 15?
Mija Gheorghe. Mulțumesc și scuze.

Trimis de pe al meu SM-J320FN folosind Tapatalk

Felicitari pentru concurs!
Felicitari Lita Gabriel pentru locul obtinut pe podium!!!
Felicitari haitei (TT Wolves) pentru performantele de ieri

Un an bun tuturor!!!

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S7 Edge folosind Tapatalk

Salutare tuturor, unul dintre turneele care mi-au placut cel mai mult, paradoxal totusi n-am trecut de superioare, avand in vedere ca nu joc decat sambata si rar duminica cand am concurs in rest nu ma antrenez in cursul saptamanii am avut un joc solid, dar in sport ca si in viata trebuie sa ai si putina (net) pardon sansa cum a fost in meciul cu Florin Nastase din Valcea de altfel un jucator bun, la 2-2 altfel era cred rezultatul final Si mai vine si Livache Miron cu un lemn balsa, fata antipower si pe rever iarba, combinatia asta e criminala, :) ma asteptam la alt lemn, asaa ceva... Data viitoare vin cu o scrumiera si sper sa castig :D. Altfel cred ca eram mult mult mai sus in clasament. In rest e o placere sa ma reintalnesc cu colegii acestia frumosi din amatur la inceput de an fie ca sunt romani sau maghiari ii pretuiesc pe toti deopotriva, si retineti, acestia sunt o mica fractie din cati cunosc. Felicitari castigatorilor tuturor categoriilor, lui Victor Sencu si Florin Rada pentru finala. va inbratisez cu drag si sa ne vedem sanatosi la urmatoarele turnee.

Felicitari Lulu Sencu! Daca-mi gasesti si cheia de la masina, dau o bere.

Back
Sus