Cristian Istrate
senior
La gasit un dinamovist:shifty:![]()
Se putea sa nu te dai tu in stamba !!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La gasit un dinamovist:shifty:![]()
Verificam la sala si daca se gaseste vedem cum puteti reintra in posesia lui. De obicei gasim mai multe lucruri. O seara buna!
Am uitat de micutii monstrii de la intrare, sincer atat de bine si-au facut treaba incat nu am simtit ca exista condens."As vrea sa intreb participantii la.concurs daca au avut probleme cu condensul pe paleta, intrucat am avut inchiriate 2 aparate de dezumidificare in sala si voiam sa vad daca merita investitia. Personal, nu am auzit pe nimeni sa se planga de condens, dar totusi daca exista va rog sa-mi spuneti. Multumesc frumos!
27 - disparute
Se inrampla la fiecare turneu. Difera doar numarul ...Imi pare rau sa aud una ca asta...
Se inrampla la fiecare turneu. Difera doar numarul ...
Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk
As vrea sa intreb participantii la.concurs daca au avut probleme cu condensul pe paleta, intrucat am avut inchiriate 2 aparate de dezumidificare in sala si voiam sa vad daca merita investitia. Personal, nu am auzit pe nimeni sa se planga de condens, dar totusi daca exista va rog sa-mi spuneti. Multumesc frumos!
Eu nu resimtit nicio urmă ! Se pare ca ai fost inspirat cu dezumidificatoarele!As vrea sa intreb participantii la.concurs daca au avut probleme cu condensul pe paleta, intrucat am avut inchiriate 2 aparate de dezumidificare in sala si voiam sa vad daca merita investitia. Personal, nu am auzit pe nimeni sa se planga de condens, dar totusi daca exista va rog sa-mi spuneti. Multumesc frumos!
Finala EliteFinala/semifinalele au fost filmate de cineva?
Secvente si meciuri de tenis de masă din "Turneul A, Topoloveni - 6.01.2018" vor apare pe Facebook pe pagina "Video Amatur Topoloveni"
Vizionare placuta.
Mulțumim frumos!Am postat cam 82 meciuri care s-au disputat pana la ora 13.00. Urmeaza inca vreo cateva zeci de meciuri. Trebuie sa va inarmati cu rabdare.
Multumesc pentru intelegere.