Cristian Istrate
senior
Salutare tuturor, se reinscrie la avansati Mihai Rapan București,
merci.
merci.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
M-a sunat ieri si mi-a zis ca se retrage ca nu mai are cu cine sa vina. Am uitat eu sa postez ieri, ca eram plecat.Roman Iulian nu mai apare in liste,care e treaba?
Au mai facut si altii teste din astea cu "hai sa joace toata lumea" si apoi au fost o gramada de nemultumiri ca s-a jucat finala la 12 noaptea. Ramane numarul de jucatori stabilit. Prefer sa ma injure cativa care nu prind loc, decat sa fie nemultumiti cei care vin si vor sa joace in conditii decente. Toate cele bune!
Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk
Vreti sa ne lasati sa urmarim inscrierile? Ne-ati omorit cu aceste comentarii despre ierburi....
Veniti la sala si discutati cit vreti, sau deschideti-va un post separat.
Multumim.
Din pacate nu e relevanta componenta grupelor, intrucat sunt convins ca vor mai exista neprezentari sau situatii de urgenta.Aflam componenta grupelor dupa orele 2100?
Din pacate o raceala puternica ne obliga sa ne retragem
Cristache George, Buzatu Vasile,Salariu Adrian si Nedelcu florin. Am vrut sa postez aseara dar nu a mers site-ul! .Poate vin baietii din Pitești