AmaTur: Turneu A Topoloveni - 6.01.2018

Au mai facut si altii teste din astea cu "hai sa joace toata lumea" si apoi au fost o gramada de nemultumiri ca s-a jucat finala la 12 noaptea. Ramane numarul de jucatori stabilit. Prefer sa ma injure cativa care nu prind loc, decat sa fie nemultumiti cei care vin si vor sa joace in conditii decente. Toate cele bune!

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Este adevarat, Sorine.

cu mare parere de rau se retrage Damian Alin -elite ,(doar ce am primit informatia ca trebuie sa plec din tara mai repede cu o saptamana),succes tuturor concurentilor .sper ca retragerea mea sa fie un motiv de bucurie pt un alt amatorist!!!

Miron
Pe loc repaus
Asculta comanda la mine

Cu riscul de a ma repeta

Se nscrie
Sencu Victor
Open
Targoviște
Dc n ai probleme, treci la exercitii

Sent from my iPhone using Tapatalk

Miron
Pe loc repaus
Asculta comanda la mine

Cu riscul de a ma repeta

Se nscrie
Sencu Victor
Open
Targoviște
Dc n ai probleme, treci la exercitii

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maine va fi prima revedere pe anul 2018 cu multi dintre voi, daca nu cu toti :D
Ca sa incep anul cu dreptul, atat participantii cat si vizitatorii acestui turneu vor beneficia de 10% discount la categoria imbracaminte!
Deasemenea ma bucur sa ofer mingea de joc andro SPEEDBALL 3S *** o minge deja foarte apreciata in Romania, (tare, saritura constanta) iar din recenziile organizatorilor si participantilor pot spune fara a fi subiectiv ca e mingea NR.1 ca rezistenta, saritura si pret din circuitul AmaTuR !
Va asteptam cu produse de la brand-urile andro, der-materialspezialist, Revolution No. 3 & adidas

P.S.
S-a eliberat un loc in masina plecare din București, traseu > Drumul Taberei - Iuliu Maniu - A2 - Topoloveni, fara nici o obligatie/cost !
Asadar, daca este cineva care nu are transport, il rog sa-mi dea un semn : 0766.544.295
Transportul poate fi tur, doar retur sau tur si retur :D

Drumuri bune !
Pe maine,

Din pacate o raceala puternica ne obliga sa ne retragem
Cristache George, Buzatu Vasile,Salariu Adrian si Nedelcu florin. Am vrut sa postez aseara dar nu a mers site-ul! .Poate vin baietii din Pitești

Back
Sus