Asadar,a mai trecut un an de Amatur!Odata cu desfasurarea turneului de la malul marii,turneu asteptat cu nerabdare de catre toti iubitorii adevarati ai tenisului de masa
Organizatorii turneului au reusit sa stranga la un loc toata elita tenisului de masa amator(chiar si Alex Ciobanu a fost prezent!),lucru care a dat nastere la multe partide de vis,adevarate finale,in care au excelat cei mai buni!Peste toti si toate trebuie subliniata performanta extraordinara a tanarului de 11 ani BOGDAN CRISTIAN,din Amarastii de Sus,(elev al "iscusitului" Nicu Gheorghe din Tr Severin),care a castigat de o maniera absolut impresionanta turneul de amatori(nici o infrangere!!!),gratie unui joc complet,constant,placut si eficace,impotriva oricarui oponent ,atacant sau ierbar!!!BRAVO CRISTI! CHAPEAU !!!Este o performanta cu adevarat REMARCABILA!!!
Am mai remarcat la Open:victoria lui Lulu Roman(3-2 in finala cu George Durdun),"invazia" clujenilor in partea de sus a clasamentului(felicitari Silviu,Gabi si Serban),aparitia pe podium, oarecum surprinzatoare dar meritorie! a lui Silviu Stanciu,fair-play ul lui Fery Denes in fata lui Cozma Catalin(o "lectie" de viata!!),prestatia pozitiva la open a colegului sibian Todarcea Nelu,ascensiunea vizibila a lui Mandru Bogdan.La amatori am remarcat prestatiile tot mai bune a lui Mihnea Pasare si Vranceanu Mihai(pariul meu cu amaturul),placerea inegalabila de a juca a lui nea Dutu(la mai mare,neica!),profesionalismul la masa de joc a lui Nascu Horea(Felicitari doctore!) si multe altele...
Pe de alta parte insa,nu pot sa nu remarc schimbarile negative accentuate ale litoralului nostru,incepand cu serviciile,preturile si incheind cu prezenta numeroasa(si agasanta) a cainilor vagabonzi!
Va salut cu respect pe toti,sa ne vedem si la anul!