AmaTur: Turneu A Trofeul Callatis 2012-Editia I - 30 iunie 2012

prezent....cand plecati...preferabil sambata de dimineata...si intors in aceeasi zi...
- - - Actualizat - - -
...si as mai avea inca doi-trei amatori...comunicati-mi pararea dvs...in cel mai rau caz ne putem adapta eventual si cu o plcare de vineri pranz..
si eu trei locuri(posibil 4),trec prin București in jur de...5.30 (sambata dimineata),intoarcere duminica in jur de ora....depinde cat de lunga-i noaptea...

Plecarea este vineriin jur de 11-12
prezent....cand plecati...preferabil sambata de dimineata...si intors in aceeasi zi...

- - - Actualizat - - -

...si as mai avea inca doi-trei amatori...comunicati-mi pararea dvs...in cel mai rau caz ne putem adapta eventual si cu o plcare de vineri pranz..

Cu speranta ca se vor mai elibera locuri, va rog sa ma treceti si pe mine pe lista de asteptare! Cu respect, Migea Cornel-Sibiu. Nu conteaza, open sau amatori.

Ramane deschisa oferta cu transportul din București - Mangalia : 3 locuri libere : Plecarea vineri la 12 , intoarcerea Sambata dupa turneu.

nr. 0728 985 542
Alex .

" Ridica-te Stefane ", numara-ti fiii,
Ca lupta in tenis e grea.
In sportul cu smirghel
Da-mi doar o sansa
Sa joc, "Maria-ta". Gigi Suspin.

Cornel Balauca din Botoșani la open daca mai este loc.In caz ca e totul completat va rog sa ma inscrieti la amatori.Multumesc.

Bocaneala Norocel - Galați ...venit din tari straine unde nu a avut internet ca sa poata sa se inscrie...

Orza acuma ai trezit sper ca mareste limite de open : ) Mai sunt inca 5 sau 6 jucator openist in asteptare. Eu am incredere la Fane ; )

...ceva optiuni de cazare la hotel 2* sau 3* in apropiere de sala sau plaja ? Multumesc.

Multumesc. Sunteti o gazda draguta. Ce credeti ca fac de 2 zile ?

...pe internet toate hotelurile au acelasi numar de telefon ... si probabil ca telefonul l-o fi uitat pe plaja careva...
In schimb preturile sunt actualizate...BINEEE...
Prefer sa vorbesc cu cineva de la hotel decat cu un robot al unei agentii !

0241752966-AIDA
0241751367-BALADA
0241751167-TOSCA
0241752005-CERNA
0241751117-CLEOPATRA
0241751721-MURES
0241751691-SIRENA
s.a.m.d. De pe internet...

Merci.
La mine internetul e moldovean si nu mi-a afisat numerele pe hoteluri... Probabil din cauza cifrei 5 (noi o pronuntam un pic altfel). :D
Poate reusesc sa gasesc ceva convenabil... Calificativele pe net sunt dezamagitoare dar n-om muri noi 3-4 zile.
Multumesc pentru sprijin.
O sa "va las" un set daca ne intalnim la masa de tenis :lolno:

Back
Sus