AmaTur: Turneu B "Trofeul Fair Play", Brăila - 25.11.2017

Ceva se intampla... in Brăila se fac mereu concursuri de tenis de masă exact atunci cand eu NU pot sa vin

Bine, de data asta scapati usor, ca o sa fiu plecat, dar data viitoare... scapa cine poate...

- Dr Toma - tu ne esti foarte drag si cand vii si cand nu vii la turneu (cei drept mai mult atunci cand vii... 👍 :lol: ) - stim cu totii ca ai un program mega super incarcat si este greu sa se alinieze planetele in asa fel incat totul sa fie ok pentru a putea veni... 👏

- Daca se intampla pana sambata vre'o minune si se schimba ceva in programul tau noi te asteptam cu mare drag si promitem sa nu te batem prea tare... :lol: :lol: :lol: :surprised:

- In principiu pentru noi "Amaturistii" cel mai important lucru este sa fim impreuna ca asa ne simtim noi cel mai bine... cine va castiga ramane o dilema pe care numai finalul turneului o poate dezlega... :surprised: :lol: :lol: :lol: 👍

- Acum pentru tine am o surpriza care o sa te bucure si care arata ca esti in permanenta tanar si neschimbat in ciuda anilor care tot trec... - "probabil o fi de la tenis ???..." 👍 :think: :lol:

- trei imagini care vin din "timpuri de mult apuse" dar foarte dragi... si una recenta ...

- Iti dorim sa ramai mereu tanar si cat mai prezent la turneele Amatur de tenis... 👍👏 👏 👏

Tibi, ce adormit eram in prima poza ..........))

- ... da, dar erai acolo... 👍 👏 sunt multi jucatori acum care si-ar dori sa aiba atata vechime...atatea turnee jucate ... si atatea amintiri frumoase si pline de istorie... :think: :shock: 👍 👏 :lolno: :lol: :lol:

Ultima editare:
- ... Lus... ca sa nu fii suparat ca erai prea adormit in prima poza ... special pentru tine ... sterg "Praful Timpului" care s-a pus peste amintirile noastre de atunci si readuc in prezent prin doua imagini... - un "Timp trecut" si "demult apus"... dar foarte drag noua, si foarte plin de istorie...

Merci Tibi,esti un drăguț ca de obicei :)))
Mda,frumoase timpuri si acolo!

Salutare...ma inscriu si eu asa ca sa sparg gheata anul asta. Deci Voinea Emil, Brăila

Se retrage Botezatu Onelus! O răceală m a prins din urmă si nu imi da pace! Distractie plăcută va doresc!

Buna seara...imi pare rau sa va anunt ca n-o sa mai pot veni sambata...am fost chemat la servici si nu pot refuza,asta e...Distractie placuta la toata lumea va doresc !

Inscrieri Open/Amatori - on 23.11.2017 at 21:00:46

1. Gaitan Tiberiu, Brăila, 239 - 22,82 - OW
2. Amarinei Sorin, Galați, 1263 - 15 - AW
3. Coclea Ionel, Brăila, 524 - 14,54 - AW
4. Sandu Mihai, Brăila, 1114 - 14 - A
5. Panait Adrian, Brăila, 502 - 13,25 - AW
6. Dochita Mircea, Brăila, 1893 - 12 - A
7. Moise Viorel, Brăila, 745 - 8,83 - AW
8. Morun Marian, Brăila, 948 - 8,2 - A
9. Gheorghe Daniel, Brăila, 1267 - 7,8 - A
10. Dutu Constantin, Galați, 1268 - 7,25 - A
11. Badiu Neculaie, Brăila, 2827 - 6 - A
12. Cotet Nicolae, Brăila, 1619 - 6 - A
13. Cretu Marian, Brăila, 3465 - 6 - A
14. Cotet Adrian, Brăila, 2221 - 4 - A
15. Chirila Laurentiu, Brăila, 3709 - 0 - A
16. Cojocaru Mitica, Brăila, 1808 - 0 - A
17. Capus Geani, Galați, 5005 - 0 - A
18. Tanase Valentin, Brăila, 5008 - 0 - A

- HOOOOOP... :lol: :lol: :lol: Emile ai descoperit ca atunci cand nu vii mult timp la turne se ingroasa ghiata...:surprised: :surprised: :lol: :lol: :oops:

- Emileee...!!! se mai intampla si din astea... "Ghiata groasa" :shock: :problem:... "Ciocanul mic" :shock: :lol:... cum sa spargi din prima...??? :surprised: :lol: :lol: :crazy: 👍

- Dar perseverent cum te stiu merita sa mai incerci... turnee vor mai fi... :lol: :lol: 👍 👏

Back
Sus