Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
- Dr Toma - tu ne esti foarte drag si cand vii si cand nu vii la turneu (cei drept mai mult atunci cand vii... :lol: ) - stim cu totii ca ai un program mega super incarcat si este greu sa se alinieze planetele in asa fel incat totul sa fie ok pentru a putea veni...
- Daca se intampla pana sambata vre'o minune si se schimba ceva in programul tau noi te asteptam cu mare drag si promitem sa nu te batem prea tare... :lol: :lol: :lol: :surprised:
- In principiu pentru noi "Amaturistii" cel mai important lucru este sa fim impreuna ca asa ne simtim noi cel mai bine... cine va castiga ramane o dilema pe care numai finalul turneului o poate dezlega... :surprised: :lol: :lol: :lol:
- Acum pentru tine am o surpriza care o sa te bucure si care arata ca esti in permanenta tanar si neschimbat in ciuda anilor care tot trec... - "probabil o fi de la tenis ???..." :think: :lol:
- trei imagini care vin din "timpuri de mult apuse" dar foarte dragi... si una recenta ...
- Iti dorim sa ramai mereu tanar si cat mai prezent la turneele Amatur de tenis...
- ... da, dar erai acolo...sunt multi jucatori acum care si-ar dori sa aiba atata vechime...atatea turnee jucate ... si atatea amintiri frumoase si pline de istorie... :think: :shock: :lolno: :lol: :lol:
- ... Lus... ca sa nu fii suparat ca erai prea adormit in prima poza ...special pentru tine ...sterg "Praful Timpului" care s-a pus peste amintirile noastre de atunci si readuc in prezent prin doua imagini... - un "Timp trecut" si "demult apus"... dar foarte drag noua, si foarte plin de istorie...
Buna seara...imi pare rau sa va anunt ca n-o sa mai pot veni sambata...am fost chemat la servici si nu pot refuza,asta e...Distractie placuta la toata lumea va doresc !
- HOOOOOP... :lol: :lol: :lol: Emile ai descoperit ca atunci cand nu vii mult timp la turne se ingroasa ghiata...:surprised: :surprised: :lol: :lol:
- Emileee...!!! se mai intampla si din astea... "Ghiata groasa" :shock: roblem:... "Ciocanul mic" :shock: :lol:... cum sa spargi din prima...??? :surprised: :lol: :lol: :crazy:
- Dar perseverent cum te stiu merita sa mai incerci... turnee vor mai fi... :lol: :lol: