AmaTur: Turneu A Trofeul Ploieștean "Paleta de la Bloc" (4 Etape) - Etapa a III-a - 21 Noiembrie 2021

IMPORTANT !
Va rugam sa tineti cont ca, rata de incidenta a cazurilor Covid-19 in Ploiești la data concursului s-a putea sa fie peste 6 si atunci vor avea voie sa participe
exclusiv persoanele ce detin certificat verde cu cod QR.
In acest caz, persoanele ce detin certificat, sunt rugate sa il aduca printat pentru a ramane la sala in cazul unui eventual control.

Cei care au certificat verde sunt rugati sa ne comunice.

Multumim !
Am verificat din dispozitiile ce reglementeaza emiterea si folosirea certificatului verde. Pana cand va trece legea in parlament, care probabil va specifica si cine are dreptul la detinerea/pastrarea arhivarea cert. verde se pare ca detinerea/pastrarea, chiar di temporara este interzisa.

"Certificatele vor include doar un set limitat de informații necesare. Aceste informații nu pot fi reținute..." .
Se poate face doar verificarea/scanarea fara pastrare in memoria dispozitivului:

"?n scopul efectuării verificărilor necesare, se controlează numai valabilitatea și autenticitatea certificatului, verificându-se de către cine a fost emis și semnat... "

Va rugăm mult precizări privind aceasta speță.

Multumim mult!

Am verificat din dispozitiile ce reglementeaza emiterea si folosirea certificatului verde. Pana cand va trece legea in parlament, care probabil va specifica si cine are dreptul la detinerea/pastrarea arhivarea cert. verde se pare ca detinerea/pastrarea, chiar di temporara este interzisa.

"Certificatele vor include doar un set limitat de informații necesare. Aceste informații nu pot fi reținute..." .
Se poate face doar verificarea/scanarea fara pastrare in memoria dispozitivului:

"?n scopul efectuării verificărilor necesare, se controlează numai valabilitatea și autenticitatea certificatului, verificându-se de către cine a fost emis și semnat... "

Va rugăm mult precizări privind aceasta speță.

Multumim mult!

Nu am studiat aceasta speta, m-am gandit ca ne ia mai putin timp sa le primim tiparite, decat sa stam sa le scanam la fiecare.

ACTUALIZARE INSCRIERI- Rev.02- prima pagina - post #2

IMPORTANT !

Cei care nu ati comunicat ca aveti certificat verde si aveti, va rog nu va bazati ca stiu sau ca iau informatia de la alte concursuri unde ati fost.
Va rog sa ne comunicati pe forum, in scris !

Va rugam sa tineti cont ca, rata de incidenta a cazurilor Covid-19 in Ploiești la data concursului s-a putea sa fie peste 6 si atunci vor avea voie sa participe exclusiv persoanele ce detin certificat verde cu cod QR.
In acest caz, persoanele ce detin certificat, sunt rugate sa il aduca printat pentru a ramane la sala in cazul unui eventual control.

Multumim !

Ultima editare:
"SISTEMUL DE JOC***:
- Elite - maxim 13 participanti + 2 wild carduri;
- Hobby - maxim 33 participanti + 2 wild carduri;;
"

Din curiozitate, care e schema de joc pentru 15 respectiv 35 de jucatori?
Multumesc,

"SISTEMUL DE JOC***:
- Elite - maxim 13 participanti + 2 wild carduri;
- Hobby - maxim 33 participanti + 2 wild carduri;;
"

Din curiozitate, care e schema de joc pentru 15 respectiv 35 de jucatori?
Multumesc,

Citim in anunt, "- Grupe inferioare de cate 5/6 jucatori, se califica primii 3/4;".

15 inscrisi / 5 participanti = 3 grupe inferioare se califica primii 3;
35 inscrisi / 5 participanti = 7 grupe inferioare se califica primii 3;

Nelamurirea mea este dupa acest pas.
Nu inteleg cum se pliaza acest numar 9 respectiv 21 in 2/4/8/16/32/ fara a avantaja anumiti jucatori.
De fapt nu inteleg de ce se alege acest sistem in defavoarea unuia clar, astfel incat la iesirea din grupe sa fie mulat perfect pe arborele clasic.

Buna ziua, am uitat sa mentionez- Chirtoaca Ion si Chirtoaca Sergiu detin certificate verzi. Multumesc,

Back
Sus