Se retrage Dogaru Iurie, Moldova-Cahul, 3847 - 9 - H
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Buna seara, va raspund eu la ce ati zis mai sus. In primul rand, prioritatea pentru cei care platesc in avans e stipulata in regulament.S. retrage Radu Costică -Galati -Elite
Postarea a fost unită automat:
Cu mici excepții, nu am mai intrat pe site și nu am mai avut legătură timp de mai mulți ani cu tenisul. Observ, însă, fără să am pretenția că am dreptate, că lucrurile s-au schimbat în râu. În condițiile în care prioritate la înscriere au - indiferent de orice alte considerente - cei care plătesc în avans, mă întreb de ce mai contează MP-ul și, deci, ce legătură mai are criteriul sportiv... Iar partea cu pierderea banilor achitați în avans, daca te retragi chiar și în termen, nu e în regulă, mai ales în condițiile în care poți fi ușor înlocuit de altcineva care te înlocuiește și plătește... Trimiterea la situația biletelor la spectacole, meciuri, etc., e ridicolă ... Și chiar știu ce spun ..
...iar mercantilismul organizatorului e chiar deranjant...
Din păcate, pe acest site mesajul este transmis deformat... Una scrii, altă se postează...