AmaTur: Turneu A Trofeul "Podul Înalt", ediția I, Vaslui 7 martie 2026 (4 Cititori)

A fost achitat si ultimul loc disponibil la categoria Hobby. Multumim pentru interes. Ramane sa vedem daca se vor retrage cumva din cei care au platit, caz in caz se vor elibera locuri. Cei care vor plati din acest moment, in teoria in care nu se mai retrage nimeni, vor fi pusi in varful listei de asteptare, dupa ultimul jucator platitor. Multumim inca o data!

Pentru celelalte categorii se poate achita pana miercuri, ora 9.

S. retrage Radu Costică -Galati -Elite
Postarea a fost unită automat:

Cu mici excepții, nu am mai intrat pe site și nu am mai avut legătură timp de mai mulți ani cu tenisul. Observ, însă, fără să am pretenția că am dreptate, că lucrurile s-au schimbat în râu. În condițiile în care prioritate la înscriere au - indiferent de orice alte considerente - cei care plătesc în avans, mă întreb de ce mai contează MP-ul și, deci, ce legătură mai are criteriul sportiv... Iar partea cu pierderea banilor achitați în avans, daca te retragi chiar și în termen, nu e în regulă, mai ales în condițiile în care poți fi ușor înlocuit de altcineva care te înlocuiește și plătește... Trimiterea la situația biletelor la spectacole, meciuri, etc., e ridicolă ... Și chiar știu ce spun ..

...iar mercantilismul organizatorului e chiar deranjant...

Din păcate, pe acest site mesajul este transmis deformat... Una scrii, altă se postează...

Ultima editare:
S. retrage Radu Costică -Galati -Elite

Cu mici excepții, nu am mai intrat pe site și nu am mai avut legătură timp de mai mulți ani cu tenisul. Observ, însă, fără să am pretenția că am dreptate, că lucrurile s-au schimbat în râu. În condițiile în care prioritate la înscriere au - indiferent de orice alte considerente - cei care plătesc în avans, mă întreb de ce mai contează MP-ul și, deci, ce legătură mai are criteriul sportiv... Iar partea cu pierderea banilor achitați în avans, daca te retragi chiar și în termen, nu e în regulă, mai ales în condițiile în care poți fi ușor înlocuit de altcineva care te înlocuiește și plătește... Trimiterea la situația biletelor la spectacole, meciuri, etc., e ridicolă ... Și chiar știu ce spun ..

...iar mercantilismul organizatorului e chiar deranjant...

Din păcate, pe acest site mesajul este transmis deformat... Una scrii, altă se postează...
Buna seara, va raspund eu la ce ati zis mai sus. In primul rand, prioritatea pentru cei care platesc in avans e stipulata in regulament.

Legat de plata in avans: plata in avans e in regulamentul AmaTur de vreun an-doi cel putin. Daca nu vi se pare in regula (valabil pt orice jucator din acest circuit) va invit si chiar va rog sa propuneti modificarea regulamentului in luna in care aceste propuneri sunt colectate pentru analiza (parca luna septembrie). Inclusiv eu insumi am niste idei pe care le voi propune atunci.

Legat de "criteriul sportiv": ce spuneti dvs se refera (sper eu) la criteriul de prioritate pe baza clasamentului. Nu tin minte ca MP-ul sa fi contat sau sa fi fost vreodata criteriu de prioritate in cadrul oricarui turneu. Accederea la turneele A+ a ramas neschimbat, acolo conteaza clasamentul aproape in mod exclusiv.

Organizatorul are libertatea sa decida in ce mod se fac retragerile si daca se pot returna banii ori ba. Asumptia mea e ca acesta a vrut sa fie sigur de oamenii care platesc. Termenul e miercuri, ora 9, nu e nevoie de plata cu 3 saptamani in avans. Cine nu are garantia ca poate veni, nu plateste si asteapta. Eu unul nu-s sigur ca voi ajunge si inca nu am platit. Daca nu se intampla ceva pana marti (accidentare, probleme cu masina, etc) planuiesc sa efectuez plata marti seara.

In alta ordine de idei, e usor sa aruncam cu noroi in oamenii care incearca din rasputeri sa organizeze turnee pentru noi, participantii, cu imensa oponenta a unora care stiu doar rau sa faca, doar reclamatii, doar sa zica ca nu e bine. Surprinzator (sau nu stiu, poate e normal) e ca cei care-si dau cel mai mult cu parerea si zic ca mai nimic nu-i ok sunt exact acei oameni care nu au trecut niciodata prin ce inseamna sa organizezi un turneu AmaTur. Oricum pe toata lumea nu ai cum sa multumesti. Personal, consider ca daca s-ar putea plati in avans la turnee, s-ar reduce drastic numarul de penalizari din cadrul acestora.

MP-ul se foloseste, si asta nu de ieri, de azi, exclusiv la alcatuirea grupelor. Au fost si sunt turnee unde sunt lasati pe dinafara jucatori cu MP de 60+ in detrimentul unora de 40-45, si iese un turneu "slab", din acest punct de vedere. Dar MP-ul se foloseste strict la ordonarea listei principale si la alcatuirea grupelor, pt "sarpe".

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus