Trofeul Veteranilor, Topoloveni - 24 noiembrie 2012

Un turneu bine organizat de Sorin ca de fiecare data si felicitari lui Sora Sorin pacat ca la batut un Craiovean:D.oricum un turneu tare cu cei din divizii si personal ma bucur ca am reusit sa il bat pe finalistul de la 15~39 ani KISS BALAZS,in infeioare.Sa ne vdm cu bine

Un turneu bine organizat de Sorin ca de fiecare data si felicitari lui Sora Sorin pacat ca la batut un Craiovean:D.oricum un turneu tare cu cei din divizii si personal ma bucur ca am reusit sa il bat pe finalistul de la 15~39 ani KISS BALAZS,in infeioare.Sa ne vdm cu bine
Doar semifinalist:))))
L-a batut Kanabe in semi cu 3-0

Pe Sorin l-am batut si eu in superioare dar cateodata este mai bine sa iesi din superioare de pe locul 2 decat sa castigi grupa

Felicitari Sorin Botarca pentru organizarea si gestionarea cu succes a acestui eveniment sportiv!Felicitari participantilor si castigatorilor de la toate categoriile!Topoloveni,CHAPEAU!

Nici daca ai fi castigat turneul la toate categoriile de varsta nu ai fi urlat asa dupa clasament Daniele:D P.S.distractie misto in Austria ca eu sigur ma simt bine la SF.GHEORGHE

Nici daca ai fi castigat turneul la toate categoriile de varsta nu ai fi urlat asa dupa clasament Daniele:D P.S.distractie misto in Austria ca eu sigur ma simt bine la SF.GHEORGHE
multam bogdane,
sunt doar curios pe ce loc sunt avand in vedere ca nu am trecut de superioare,iar cei din superliga,div a,div b,nu sunt luati in seama in clasament:)
P.S. am si nevoie de un turneu B
- - - Actualizat - - -
daca tot te dai cu sky-ul in Austria,mai conteaza ? :)
E VALABIL SI PT TINE:)
- - - Actualizat - - -
CAT?IN SEARA ASTA VINE MOSU,POATE POATE.....

Back
Sus