Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
imi doresc sa bata Mihai,Sora,are cam multi ochi dati peste cap,lipsa de respect la prezentarea la masa in timpul mai mult decat necesar !La 40-50 semifinale: Craioveanu Mihai- Sora Sorin si Navacioiu Marian - Barbu Dan
tu esti Dane,mai lasat pe apa plata !Intradevar Sorin este cred eu cel mai bun organizator ,dar nu este el de vina ca ai ajuns tu asa repede acasa:clap:
Doar semifinalistUn turneu bine organizat de Sorin ca de fiecare data si felicitari lui Sora Sorin pacat ca la batut un Craiovean.oricum un turneu tare cu cei din divizii si personal ma bucur ca am reusit sa il bat pe finalistul de la 15~39 ani KISS BALAZS,in infeioare.Sa ne vdm cu bine
Doar semifinalist)))
L-a batut Kanabe in semi cu 3-0
Pe Sorin l-am batut si eu in superioare dar cateodata este mai bine sa iesi din superioare de pe locul 2 decat sa castigi grupaUn turneu bine organizat de Sorin ca de fiecare data si felicitari lui Sora Sorin pacat ca la batut un Craiovean.oricum un turneu tare cu cei din divizii si personal ma bucur ca am reusit sa il bat pe finalistul de la 15~39 ani KISS BALAZS,in infeioare.Sa ne vdm cu bine
te mai las...sorineeeeee
daca tot te dai cu sky-ul in Austria,mai conteaza ?clasamentul????
multam bogdane,Nici daca ai fi castigat turneul la toate categoriile de varsta nu ai fi urlat asa dupa clasament DanieleP.S.distractie misto in Austria ca eu sigur ma simt bine la SF.GHEORGHE
E VALABIL SI PT TINEdaca tot te dai cu sky-ul in Austria,mai conteaza ?![]()
CAT?IN SEARA ASTA VINE MOSU,POATE POATE.....te mai las...
si eu,asteptam cupele,medaliile,Diplomele si nu in ultimul rand vinulpai eu daca am terminat pe locul 3 in superioare si diviziile nu se iau in considerare sunt aproape castigator la categoria mea![]()