costinmotoroi
senior
Costin Motoroi 40 - 50
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Este un turneu pentru copiii pana la clasa a 8-a, duminica, 1 decembrie 2013, incepand cu ora 09.00.Cu scuzele de rigoare pentru off-topic, am auzit ca ar fi un miniturneu pe 1 decembrie la scoala 19 din Gavana, dar despre care nu am gasit nimic pe net. Stie cineva mai multe? Multumesc!
Ai dreptate Vasile cu Viva ca nu sint amaturisti,pai sint profesionisti,nu cu tine au ajuns in divizia A si acum se bat pentru super liga:thumbup:Bravo Sorine!ca de obicei esti la mare inaltime cu informatiile,ceea ce nu pot sa spun de toata lumea acelasi lucru care organizeaza competitii....cel mai bun exemplu negativ-VIVASPORT...o sa spuneti ca am ceva cu ei. ca am plecat de acolo(sau,ca m-au dat afara))))))asa cum a mai dus vorba un baietas de prin Amatur)sau,ca nu mi-au dat toti banii pe concediu.......NU,nu este adevarat,dar n-au nimic in comun cu activitatea de Amatur......au avut pina si-au facut( si inca mai fac)reclama la magazazin si la sala.......ceva informatii,poze,grupe.ETC de la vreun concurs organizat de Viva unde nu este chemat Dan Bodeanu ati vauzt?!? eu n-am vazut,poate ca am orbu gainii......REPET....n-am absolut nimic cu ei(sunt super multumit ca am plecat de acolo)dar,ce fac ei nu este Amaturism....cu cea mai mare stima pt. ce inseamna miscarea AMATURIST....V.Fodoran