Trofeul Veteranilor - Topoloveni - 30 noiembrie 2013

Si pentru ca Premiul Special de cel mai varstnic participant a fost acordat d-lui Eugen Sinescu - 80 ani, postez un filmulet realizat sambata cu o parte din partida dumnealui cu dl. Constantin Dutu din Galați.
http://www.youtube.com/watch?v=PkaiOsF6n2Q
atunci când am găsit din întâmplare pe forum discuțiile după turneul de anul trecut am scris acolo că ar fi bine să-l aduceți pe domnul Eugen Sinescu anul acesta la turneu, chiar de-ar fi să-l aduceți de acasă fără voia lui :)
acum văd cu surprindere, dar și cu bucurie, că domnul Sinescu a fost prezent și la 80 de ani la sală, ba chiar a și jucat...
iar după ce am urmărit scurtul filmuleț postat aici, parcă mi-e ciudă că nu pot âmbătr?ni mai repede!!!
stimați domni, poate eu să-mi fi pierdut mințile, și nu m-aș supăra dacă cineva mi-ar spune asta acum, dar mă gîndesc ce frumos ar fi fost ca domnul Sinescu să fi fost invitat la Brașov la turneul final și să fi jucat măcar un set cu Andrei Tomică...! cineva să fi filmat setul, iar acesta să fi rămas imaginea de căpăt?i a AmaTurului pentru totdeauna... alături de „partea scrisă”, reprezentată de acel frumos „crez al AmaTur” scris de cineva cu porecla „Cian Lu”...!
eu vreau pe marginea acestui film să vă rog:
1. să-i urați domnului AMATURIST EUGEN SINESCU și din partea mea mulți ani de viață înainte, absolut toți în mișcare...
2. să aveți mare grijă de genunchii dumnealui
3. să-i transmiteți că, începând de astăzi de la prânz, am pe masă lângă mine o carte inspirată doar de AmaTur și scrisă pentru amaturiști și pentru cine vrea să știe ce „minuni” mai fac amaturiștii, iar în cartea asta există, într-o poezie, 2 strofe dedicate unui amatorist adevărat numit Eugen Sinescu!!!
(scriu ceva în paranteză, pentru că veni vorba de poezie: Sorin Botirca are și el 2 strofe acolo :D )
vă mulțumesc anticipat...
AdiMucu

Back
Sus