ANULAT "TTA", București - 09/10.02.2019

Regretăm situația neplăcută cu care vă confruntați în preziua Turneului B "TTA" București, dar dorim să vă supunem atenției paragraful din Regulamentul AmaTur 2019 care specifică că turneele B se organizează pentru:

Regulament AmaTur 2019 a spus:
- o categorie (E/O/A/Î amestecat), două categorii (varianta 1: E/O și A/Î, varianta 2: E și O/A/Î, varianta 3: E/O/A și ?), trei categorii (varianta 1: E/O, A și ?, varianta 2: E, O/A și ?, varianta 3: E, O și A/Î), sau patru categorii (?, A, O și E);
adică nediscriminatoriu, pentru orice jucător, indiferent de categorie.

Pentru a respecta Regulamentul vă rugăm să aveți în vedere următoarele variante:
- organizați turneul pe 4 categorii duminică, așa cum a fost anunțat, cu ajustarea numărului de locuri funcție de numărul de mese disponibile;
- comasați cele 4 categorii în două: E/O și A/Î, sau în trei, asfel încât la turneu să aibă acces toate categoriile de jucători.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Regretăm situația neplăcută cu care vă confruntați în preziua Turneului B "TTA" București, dar dorim să vă supunem atenției paragraful din Regulamentul AmaTur 2019 care specifică că turneele B se organizează pentru:

Pentru a respecta Regulamentul vă rugăm să aveți în vedere următoarele variante:
- organizați turneul pe 4 categorii duminică, așa cum a fost anunțat, cu ajustarea numărului de locuri funcție de numărul de mese disponibile;
- comasați cele 4 categorii în două: E/O și A/Î, sau în trei, asfel încât la turneu să aibă acces toate categoriile de jucători.

Și cum a fost anunțat turneul? Pe 2 categorii? Ce vina am eu ca are Sema parc probleme? Când voi vrea eu sa fac concurs pe 2 categorii, atunci va rog sa reveniți cu regulamentul.

Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk

Ok. Ma retrag din turneul programat sambata. In orice varianta nu ma luati in calcul in cazul in care s-ar putea juca duminica. Pe data viitoare.

Cere si tu o derogare ,duminica open si elite si pe 23 pinguinii:)(la pinguini nu au voi cei de la profii (B,A ,SUPERLIGA):)

Buna seara. Dragos MARIAN, București, la open, 10.02.2019. Multumesc

Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk

Din punctul meu de vedere ar fi tot 2 variante de rezolvare a acestei situatii neprevazute si nescrise in Regulamentul Amatur (Avarie grava - pana de curent):
1. Reprogramarea Turneului de Incepatori/Avansati din ziua de maine intr.o zi care convine in cursul acestei luni cu acordul Comitetului Director. sau
2. Desfasurarea Turneului in ziua a doua (duminica 10 februarie) pe 2 categorii, adica cum a.ti spus si voi mai sus I/A si O/E (unii dimineata, ceilalti dupa amiaza) cu grupe inferioare si dupa direct eliminatorii folosind la maxim capacitatea salii TTA adica 24 de mese

Cata,pai ce facem jucam duminica sau nu,vreau si eu turneul de adio din Amatur :eek-new::(

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus