ANULAT "TTA", București - 09/10.02.2019

catalin, posteaza ss tu pe prima pagina ca s-a anulat turneul de sambata

Ghiurutan Razvan ma retrag de la avansati in varianta de concurs duminica.mersi

Poate ar trebui reprogramat in alt wekend turneul. Din respect pt categoriile inferioare..

Cred ca propunerea lui George este foarte buna. Week-endul 23-24 februariu eeste disponibil, pentru oricare dintre cele doua variante:
1 O+E pentru maine 10 feb si I+A pentru 23 sau 24 februarie;
2 Mutarea intregului turneu pentru 23-24 februarie.

Cred ca propunerea lui George este foarte buna. Week-endul 23-24 februarie este disponibil pentru oricare dintre cele doua variante:
1 O+E ramane maine 10 feb iar I+A se muta pentru 23 sau 24 februarie;

Prima varianta ar fi cea mai buna, respectand inscrierile jucatorilor O+E, care si-au rezervat deja aceasta data.

Cred ca propunerea lui George este foarte buna. Week-endul 23-24 februarie este disponibil pentru oricare dintre cele doua variante:
1 O+E ramane maine 10 feb iar I+A se muta pentru 23 sau 24 februarie;

Prima varianta ar fi cea mai buna, respectand inscrierile jucatorilor O+E, care si-au rezervat deja aceasta data.
Prima varianta i am propus o și eu Domnului Giosan iar răspunsul dumnealui a fost același, nu se poate - faci discriminare. Unde e discriminarea?

Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk

Cum a rămas?

Trimis de pe al meu RNE-L21 folosind Tapatalk
Momentan asteptam sa vedem ce rezolva Enel în sema. Dacă până la ora 15.00 nu primim confirmarea ca se rezolva astăzi se anulează și turneul Elite - Open de maine si se va reprograma întregul turneu pt 23 24 februarie.

Regulametul citat mai sus permite si desfasurarea separata a unor categorii, in conditii speciale.
Nu tine decat de aprobarea Comitetului Director.

5.3. Organizarea turneelor
5.3.1 Organizarea turneelor de tip B
- în condiții speciale (WTTD, etc.) Comitetul Director poate aproba desfășurarea turneelor B pentru mai puțin de patru categorii, sau numai pentru începători;

Iar in privinta discriminarii, daca cineva se simte discriminat de faptul ca e programat sa joace in alta zi decat colegii de la celelalte catregorii, il rog sa clarifice pe scurt motivul discriminarii.

Prima varianta i am propus o și eu Domnului Giosan iar răspunsul dumnealui a fost același, nu se poate - faci discriminare. Unde e discriminarea?

Nu-mi atribuiți idei ce nu-mi aparțin. Am spus că e discriminare să faceți duminică Turneu doar pentru Open și Elite.
Vis-a-vis de data de 23 Februarie știți foarte bine că v-am spus de anunțul (din Zona Organizatorilor) lui Sorin Botircă de a organiza un Turneu A la Topoloveni.

Nu-mi atribuiți idei ce nu-mi aparțin. Am spus că e discriminare să faceți duminică Turneu doar pentru Open și Elite.
Vis-a-vis de data de 23 Februarie știți foarte bine că v-am spus de anunțul (din Zona Organizatorilor) lui Sorin Botircă de a organiza un Turneu A la Topoloveni.
Da, duminică open și elite și am spus că reprogramez intr o altă sâmbătă, când este disponibil, turneul pentru începători și avansați. "Nu, nu se poate nici asa."

Au ramas 13 zile pana pe 23 februarie, iar turneul de la Topoloveni nu este confirmat, nu este anuntat, nu este nici macar in calendar. Poate fi considerat regulamentar?
Situatia de la TTA este una de exceptie, in care Comitetul Director poate sprijini sau poate discrimina aproape 200 de amaturisti din zona 3 de dreptul unui turneu B.

Back
Sus