Constantin Sursilov
senior
Daaa... Un te duci tu trolule?Cata,pai ce facem jucam duminica sau nu,vreau si eu turneul de adio din Amatur![]()

Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Daaa... Un te duci tu trolule?Cata,pai ce facem jucam duminica sau nu,vreau si eu turneul de adio din Amatur![]()
Prima varianta i am propus o și eu Domnului Giosan iar răspunsul dumnealui a fost același, nu se poate - faci discriminare. Unde e discriminarea?Cred ca propunerea lui George este foarte buna. Week-endul 23-24 februarie este disponibil pentru oricare dintre cele doua variante:
1 O+E ramane maine 10 feb iar I+A se muta pentru 23 sau 24 februarie;
2 Mutarea intregului turneu pentru 23-24 februarie.
Prima varianta ar fi cea mai buna, respectand inscrierile jucatorilor O+E, care si-au rezervat deja aceasta data.
Din păcate nu mai pot modifica pe prima pagină.catalin, posteaza ss tu pe prima pagina ca s-a anulat turneul de sambata
Momentan asteptam sa vedem ce rezolva Enel în sema. Dacă până la ora 15.00 nu primim confirmarea ca se rezolva astăzi se anulează și turneul Elite - Open de maine si se va reprograma întregul turneu pt 23 24 februarie.Cum a rămas?
Trimis de pe al meu RNE-L21 folosind Tapatalk
5.3. Organizarea turneelor
5.3.1 Organizarea turneelor de tip B
- în condiții speciale (WTTD, etc.) Comitetul Director poate aproba desfășurarea turneelor B pentru mai puțin de patru categorii, sau numai pentru începători;
Prima varianta i am propus o și eu Domnului Giosan iar răspunsul dumnealui a fost același, nu se poate - faci discriminare. Unde e discriminarea?
Da, duminică open și elite și am spus că reprogramez intr o altă sâmbătă, când este disponibil, turneul pentru începători și avansați. "Nu, nu se poate nici asa."Nu-mi atribuiți idei ce nu-mi aparțin. Am spus că e discriminare să faceți duminică Turneu doar pentru Open și Elite.
Vis-a-vis de data de 23 Februarie știți foarte bine că v-am spus de anunțul (din Zona Organizatorilor) lui Sorin Botircă de a organiza un Turneu A la Topoloveni.
Nu-mi atribuiți idei ce nu-mi aparțin. Am spus că e discriminare să faceți duminică Turneu doar pentru Open și Elite.
Vis-a-vis de data de 23 Februarie știți foarte bine că v-am spus de anunțul (din Zona Organizatorilor) lui Sorin Botircă de a organiza un Turneu A la Topoloveni.