Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
salutare..si va asteptam!gabikr a spus:Din Călărași:
- Dinca Dorinel
- Chirita Cristian
- Craciunica Gabriel
- Stanciu Silviu
... si salutari, domnu' Vlase! Felicitari pentru organizare... :wink:
aveti d-voastra vreo idee cum putem face??? ne trebuia in primul rand o masina care sa fie din galati ,vreo 10 oameni ca sa le caram .. etc,etc!vali68 a spus:de la galati : ionita valentin
ar fi bine venit sa luati mesele de la domnul Paul de la Galați
NU asta e scopul dragul meu Mare SefDragomir Paul a spus:Aoleuuuuu ...Fatttoooooo ..!!!.... La naiba !!!...![]()
![]()
![]()
Ai sa iei premiul de participanta la cele mai multe turnee din Amatur ... Zau asa ..
Ce "L" mare?Scuze,dar sunt mai curioasa din fire si nu am inteles fraza de ma susselectia naturala a spus:bag seama ca L... cu L mare e fata prezenta (felicitari 8) 8) 8) )
am renuntat la de astea! :wink:Valter a spus:Si din Comănești-Bc,vor veni cativa aspiranti.Pacat ca avem antrenorul plecat in Oltenia.
Salutare!si...felicitari organizatorului!
Apropo,Cipriane,am luat de la tine un insider negru si l-am facut praf.Nu ai cumva si perechea?
Eventual rosu?
Cine vrea sa mearga la Adjud, am 2 sau chiar 3 locuri in masina, plecarea va fi sambata dimineata din Bacău.narova a spus:Din Pascani:
Dascalescu Ionut
Dascalescu Bogdan
scuze nu mai tin minte ce vroiam sa spun (sudasem putin),dar precis ma gandeam la ceva :lol: :lol: :lol:Luminita a spus:Ce "L" mare?Scuze,dar sunt mai curioasa din fire si nu am inteles fraza de ma susselectia naturala a spus:bag seama ca L... cu L mare e fata prezenta (felicitari 8) 8) 8) ):lol:
scuze nu mai tin minte ce vroiam sa spun (sudasem putin),dar precis ma gandeam la ceva :lol: :lol: :lol:[/quote:2wd42oiy]selectia naturala a spus:Ce "L" mare?Scuze,dar sunt mai curioasa din fire si nu am inteles fraza de ma susLuminita a spus:[quote="selectia naturala":2wd42oiy]bag seama ca L... cu L mare e fata prezenta (felicitari 8) 8) 8) ):lol: