TURNEU A ; ADJUD-25 Aprilie "09

Re: TURNEU A ; ADJUD-25 Aprilie "09

Din Călărași:
- Dinca Dorinel
- Chirita Cristian
- Craciunica Gabriel
- Stanciu Silviu
... si salutari, domnu' Vlase! Felicitari pentru organizare... :wink:

gabikr a spus:
Din Călărași:
- Dinca Dorinel
- Chirita Cristian
- Craciunica Gabriel
- Stanciu Silviu
... si salutari, domnu' Vlase! Felicitari pentru organizare... :wink:
salutare..si va asteptam!

vali68 a spus:
de la galati : ionita valentin
ar fi bine venit sa luati mesele de la domnul Paul de la Galați
aveti d-voastra vreo idee cum putem face??? ne trebuia in primul rand o masina care sa fie din galati ,vreo 10 oameni ca sa le caram .. etc,etc!

Si din Comănești-Bc,vor veni cativa aspiranti.Pacat ca avem antrenorul plecat in Oltenia.
Salutare!si...felicitari organizatorului!
Apropo,Cipriane,am luat de la tine un insider negru si l-am facut praf.Nu ai cumva si perechea?
Eventual rosu?

Dragomir Paul a spus:
Aoleuuuuu ...Fatttoooooo ..!!!.... La naiba !!!... :D :D :D
Ai sa iei premiul de participanta la cele mai multe turnee din Amatur ... Zau asa ..
NU asta e scopul dragul meu Mare Sef :D ...imi face placere sa merg la cat mai multe turnee,si atata timp cat dispun de weekend-uri libere am s-o fac.Aaaaa...daca mai iau si premiul asta cu atat mai bine :lol: ...sunt curioasa in ce va consta,k la ce idei dragute va trec d-voastra prin cap,cu siguranta e de bine :)

selectia naturala a spus:
bag seama ca L... cu L mare e fata prezenta (felicitari 8) 8) 8) )
Ce "L" mare?Scuze,dar sunt mai curioasa din fire si nu am inteles fraza de ma sus :D :lol:

Valter a spus:
Si din Comănești-Bc,vor veni cativa aspiranti.Pacat ca avem antrenorul plecat in Oltenia.
Salutare!si...felicitari organizatorului!
Apropo,Cipriane,am luat de la tine un insider negru si l-am facut praf.Nu ai cumva si perechea?
Eventual rosu?
am renuntat la de astea! :wink:

narova a spus:
Din Pascani:
Dascalescu Ionut
Dascalescu Bogdan
Cine vrea sa mearga la Adjud, am 2 sau chiar 3 locuri in masina, plecarea va fi sambata dimineata din Bacău.
0742 202 144.

selectia naturala a spus:
Luminita a spus:
[quote="selectia naturala":2wd42oiy]bag seama ca L... cu L mare e fata prezenta (felicitari 8) 8) 8) )
Ce "L" mare?Scuze,dar sunt mai curioasa din fire si nu am inteles fraza de ma sus :D :lol:
scuze nu mai tin minte ce vroiam sa spun (sudasem putin),dar precis ma gandeam la ceva :lol: :lol: :lol:[/quote:2wd42oiy]
Foarte tare.Esti simpatic foc. :lol: :lol: :lol:

Va doresc tuturor sarbatori frumoase,cu mult belsug si bucurie alaturi de cei dragi!Sa fie fericire!

Din Constanța : Gimpirea Daniel
Blade : Butterfly - A.Mazunov Off+
FH : TIBHAR Torpedo / 2.0
BH : TIBHAR Torpedo / 2.0
:P :P :P :P :P

din buftea TANASESCU FLORIN.apropo ,este cineva dispus sa ma ia si pe mine in masina sa ,eventual sa ne combinam cativa din buc
multumesc

Back
Sus