Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu ma pricep foarte bine sa critic, dar mai putin sa laud. Totusi trebuie sa multumesc organizatorilor, sponsorilor si tuturor participantilor, pentru ziua extraordinara pe care ne-au oferit-o. Nu inteleg cum pot unii oameni sa aiba atita suflet. Le multumesc tuturor pentru atmosfera prieteneasca pe care au reusit sa o creeze ! Voi reveni intotdeauna cu placere la Agnita.
Mister Matei, explicatzia e una singură și e foarte simplă: tocmai atzi fost în inima tzării; de acolo vine "atâta" suflet.Nu inteleg cum pot unii oameni sa aiba atita suflet.
[url=http://postimg.cc/image/kvxe20vqt/]
Fotografiile vorbesc uneori mai bine decat o suta de cuvinte !
Felicitari, agniteni+sibieni!
Felicitari "vulpilor batrani" din AmaTur, cat si surprizelor placute din clasamente!
+ felicitari colegilor din Odorhei, in special pentru locul cinci al lui Zaki!!
Mister Matei, explicatzia e una singură și e foarte simplă: tocmai atzi fost în inima tzării; de acolo vine "atâta" suflet.![]()
Felicitari organizatorilor!
A fost un turneu foarte frumos.
Din clasament final la amatari am vazut a greseala, Mihaly Eva din Odorheiu Secuiesc in grupa inferioara nr.11 a castigat un meci cu 3-2.
In sambata de 13 iunie , multumirea sufleteasca a purtat numele Agnita . Multumiri tuturor organizatorilor , cu un plus inimii mari care poarta numele de Csobi , felicitari tuturor "dusmanilor" de la mesele de joc care de fapt sunt colegi de "nebunie" si prieteni de suflet , onoare premiatilor . Voi incerca stangaci sa calc pe urmele lui Adi Mucu si sa incropesc cateva versuri :
Din zori si pana in seara
Intr-o lunga zi de vara
Ne-am strans mai multi la Agnita
Le-am mancat micii si pita
Si mingile le-am batut
Pana nu am mai putut .
Si-n noapte concluzionam
Multumim si ne-nchinam
Celor ce-ati organizat
Si la inimi ne-ati intrat
Am verificat foile de joc si in grupa 11 Eva Mihaly( nr. de ordine 6) este inregistrata cu urmatoarele rezultate: 1-3(Ciucur);1-3(Matei);0-3(Pacurar);0-3(Bucur) si 0-3(Sabau Ghe),0 victorii,locul 6!