AmaTur: Turneu A TURNEU "A" AGNITA-13.06.2015-Open+Amatori+Copii

Nu stiu cine a trecut scorul pe foaie,am pierdut cu 3-2,dupa terminarea jocului eu am plecat de la masa.Nici eu si nimeni altul nu aveam motiv sa trecem scorul gresit,eu nu am avut nici o victorie.A fost o greseala neintentionata,asta e se mai intampla.

Nu stiu cine a trecut scorul pe foaie,am pierdut cu 3-2,dupa terminarea jocului eu am plecat de la masa.Nici eu si nimeni altul nu aveam motiv sa trecem scorul gresit,eu nu am avut nici o victorie.A fost o greseala neintentionata,asta e se mai intampla.

OK!In acest caz vom inversa pozitiile celor doi in clasament,iar pe Florin il rugam sa opereze modificarea si in clasamentul Amatur.

Cu parere de rau il anunt pe Marius ca printre lucrurile gasite in cele doua sali la final nu se numara si husa cu paletele lui,dovada ca in frumoasa padure a Amaturului si-au gasit loc si "scaieti"!Am gasit un tricou rosu( Darie),un tricou alb,doua prosoape,o pereche sosete,un ghiozdanel si o termo-sticla(de bicicleta).Toate acestea sunt depozitate la noi la sala de antrenamente si vor fi returnate proprietarilor dupa identificarea lor.

Clasament
Cupa orasului Agnita - Baum Games

Turneu - A - Agnita - Amatori -

"Locurile
Nume prenume - Localitatea"

LOCUL 1
Zelariu Petru - Târnaveni

LOCUL 2
Tipser Gabriel - Sighișoara

LOCURILE 3 - 4
Ciobanu Daniel - Blaj
Bucur Alin Adrian - Targu Mureș

LOCURILE 5 - 8
Zakarias Szabolcs - Odorheiu Secuiesc
Somlea Darian - Cisnadie
Weiss Simona - Cisnadie
Benyovski Bela - Sibiu

LOCURILE 9 - 16
Decean Darian - Sibiu
Pelaghie Ioan - Targu Mureș
Molnar Tihamer - Târnaveni
Samoila Florin - Sighișoara
Toader George - Agnita
Negrean Ioan - Sibiu
Keszeg Lorand - Târnaveni
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure

LOCURILE 17 - 24
Dragomir Mitica - Sibiu
Horvath Mircea - Orastie
Barac Marius - Sibiu
Popa Paul - Sibiu
Dani Leo - Arad
Timaru Ilie - Ocna Sibiului
Matei Dumitru - Deva
Pacurar Cornel - Blaj

LOCURILE 25 - 38 -- Grupe Sup. 1 vic.
Beches Andrei - Sibiu
Mureșanu Alex - Sibiu
Kromek Iulian - Cugir
Nicula Dumitru - Agnita
Cristea Virgil - Cugir
Motorga Dorin - Targu Mureș
Dabacan Dorin - Târnaveni
Ciky Cornel - Fagaras
Ciucur Laurentiu - Sibiu
Fulop Attila - Aiud
Sutoris Cornel - Mediaș
Losoncz Laszlo - Dealu
Kulcsar Lorand - Sanpaul
Katona Sandor - Odorheiu Secuiesc

LOCURILE 39 - 48 -- Grupe Sup. 0 vic.
Losonczi Denes - Sangeorgiu de Padure
Muscan Ioan - Sibiu
Botian Radu - Sibiu
Onet Nicolae - Sighișoara
Chibulcutean Ioan - Târnaveni
Lupsa Bogdan - Ramnicu Valcea
Bucur Dan - Cisnadie
Comanariu Stefan - Fagaras
Buta Denisa - Târnaveni
Zdrenghea Mircea - Orastie

LOCURILE 49 - 50 -- Grupe Inf. 2 vic.
Filea Adonis - Sibiu
Puiulet Iosif - Agnita

LOCURILE 51 - 61 -- Grupe Inf. 1 vic.
Pralea Constantin - Alba Iulia
Manitiu Florin - Sibiu
Roghina R.Cosmin - Sibiu
Mihaly Eva - Odorheiu Secuiesc
Mihu Dorel - Mediaș
Bardas Nelutu - Sighișoara
Veltan Alexandru - Fagaras
Baban Aurelian - Târnaveni
Sabau Aurel - Târnaveni
Postelnicu Mihai - Deva
Sarbu Alin - Agnita

LOCURILE 62 - 71 -- Grupe Inf. 0 vic.
Sabau Gheorghe - Târnaveni
Zedler Iuliu - Blaj
Kondort Dan - Sibiu
Malene Petru - Fagaras
Dragomir Paul - Sibiu
Cioca Raul - Agnita
Gabor Claudiu - Agnita
Hotea Darius - Agnita
Parau Mihai - Agnita
Coroiu Paul - Agnita

Ultima editare:
RESPECT organizatorilorimplicati pt.implicare si reusita acestui turneu.
Conditii bune de joc(mese profi ,spatiu suficient)mai putin lumina artificiala a lasat de dorit care a creeat unelele probleme.

"Tot raul spre un bine",'nea Ioane.
Cu tot necazul nostru cauzat de lumina slaba din sala mare,dupa orele 21:00,oarecum fortati si de imprejurari,am aranjat in sala mica un spatiu de joc pentru o singura masa,un loc super cu parchet,spatiu si lumina din belsug!!!odata descoperita aceasta "comoara",ultimele partide de la Open s-au disputat toate aici.
Asta a fost unul din principalele motive pentru care finala la Open s-a disputat la acea ora inaintata(cu acordul tuturor celor ramasi in competitie)!

nici o secunda nu am crezut ca a fost ceva intentionat :)
sincer nici nu am observat , colegii mei foarte atenti au descoperit greseala :)
asta sa fie cea mai mare problema din viata noastra :)))

- - - Actualizat - - -

Buna seara ! Rezultatul corect este 3-2 pentru dna Mihaly Eva . Eram de fata cand s-a terminat meciul . :)

:) multumesc martorului :)
si organizatorilor ca au refacut clasamentul

as fi vrut sa atrag atentia mai mult cu rezultatele mele iesite din comun :)))), dar se pare ca mai am mult de lucru la acest capitol :)))
lasand gluma deoparte ... mi-a placut tare mult reactia tuturor, cum au vrut sa clarifice situatia

fair play inainte de toate

Vestea proasta e ca se pare ca si in padurea Amatur sunt uscaturi si ca se imputineaza pozarii .

Eu sper din tot sufletul sa-ti gasesti paletele fiindca mi-ar parea rau sa se imputineze pozarii.

- - - Actualizat - - -

OK!In acest caz vom inversa pozitiile celor doi in clasament,iar pe Florin il rugam sa opereze modificarea si in clasamentul Amatur.

Cu parere de rau il anunt pe Marius ca printre lucrurile gasite in cele doua sali la final nu se numara si husa cu paletele lui,dovada ca in frumoasa padure a Amaturului si-au gasit loc si "scaieti"!Am gasit un tricou rosu( Darie),un tricou alb,doua prosoape,o pereche sosete,un ghiozdanel si o termo-sticla(de bicicleta).Toate acestea sunt depozitate la noi la sala de antrenamente si vor fi returnate proprietarilor dupa identificarea lor.

Eu am gasit la mine pe scaunul pliant, o manseta in culori negru-bleu-ciel. Am tot intrebat vecinii de cartier,dar nimeni nu a revendicat-o. Este la mine. Proprietarul este rugat sa mi-o ceara.

- - - Actualizat - - -

Finala Amatori Agnita 13.06.2015

https://youtu.be/3UZuZZjJy6k

Am crezut ca numai eu am jucat in nocturna :D

Back
Sus