AmaTur: Turneu A Turneu A AmaTur Gura Humorului Cupa ,, PARTIA SOIMUL '' ed. IV 14.02.2015

Am mai jucat la OPEN si as juca in continuare cu cea mai mare placere dar pregătirea lasa de dorit,acum joc doar din amintiri si nu cred ca momentan am ce cauta acolo.Cand voi incepe sa joc mai des va garantez ca doar acolo o sa ma vedeti.:)

Am mai jucat la OPEN si as juca in continuare cu cea mai mare placere dar pregătirea lasa de dorit,acum joc doar din amintiri si nu cred ca momentan am ce cauta acolo.Cand voi incepe sa joc mai des va garantez ca doar acolo o sa ma vedeti.:)
in amintiri ai jucat si la falticeni? :))

- - - Actualizat - - -

Lasa copilul in pace Cătălin,are timp sa creasca in joc si sa joace toata viata numai la open si mai sus chiar.
Mai bine joaca tu mereu la open si lasa amatorii intre amatori sa se bata "cu placere".:)

Evident Gabi si tu ar trebui sa joci la open daca vrei sa ridici nivelul.

Mai sunt ei cativa care ar trebui sa jucati la open,lăsati amatorii sa joace intre ei...

eu joc de acum. am ce invata. :D

Buna seara! Se retrage Tocariu Tudor Andrei din Botoșani pe motive de scoala.......

Rugam organizatorii (in special pe domnul Dan), sa inceapa concursul la ora stabilita (9:00) si daca este posibil, timpii dintre grupele inferioare si superioare (exceptie turneul de dublu) sa fie cat mai mici. Multumim pentru intelegere.

Ultima editare:
Rugam organizatorii (in special pe domnul Dan), sa inceapa concursul la ora stabilita (9:00) si daca este posibil, timpii dintre grupele inferioare si superioare (exceptie turneul de dublu), sa fie cat mai mici. Multumim pentru intelegere.
La turneele pe care le organizez acest lucru este prioritar. Puteti urmari topicele tuturor turneelor si veti vedea ca incep la ora anuntata si se termina devreme. Continuitatea concursurilor trebuie totusi pusa si pe seriozitatea participantilor.

Rugam organizatorii (in special pe domnul Dan), sa inceapa concursul la ora stabilita (9:00) si daca este posibil, timpii dintre grupele inferioare si superioare (exceptie turneul de dublu) sa fie cat mai mici. Multumim pentru intelegere.

Unii dintre noi vor sa mai "salveze" ce se mai poate din "ziua indragostitilor" (stiu ei care sunt..., dar stim si noi :ugeek:) asa ca sunt in asentimentul lui Nicu, sa terminam cat mai repede.
Stiu ca Dan se va stradui sa scoata timpii cat mai bine dar ar trebui si noi sa fim mai "vigilenti/cooperanti" si sa stam cu ochii pe mese ca sa le ocupam cat mai repede si sa nu umblam prin sala dupa jucatori.
O sa va faceti de cap la Botoșani pe 28 martie :p .

Back
Sus