AmaTur: Turneu A Turneu A AmaTur Gura Humorului Cupa ,, PARTIA SOIMUL '' ed. IV 14.02.2015

Deja ne-am obisnuit cu organizarea de exceptie de la Humor.Ramane doar sa-i multumim lui Dan pt ospitalitate.Felicitari MOHICANULE ! Faci cinste amatorilor (ma refer aici la cei care nu fac si nu au facut performata ),faci cinste Botoșanilor.Efortul tau a fost rasplatit pe masura.Ma bucur pt tine de parca am castigat eu.

Felicitari leatule,Romeo Colesniuc.Castigarea acestui turneu de dvs.pentru mine constituie o surpriza frumoasa,intrucat nu ma asteptam ca ”iarba” sa invinga softul.De asemenea ,adresez felicitari si celor 2 dorneni care s-au clasat pe podiumul de premiere.

Ultima editare:
Multumesc tuturor pentru participare si in primul rand invingatorilor !
Am gasit la sala un prosop si un burete de sters intr- o pungulita. Uitucii sa ma sune ;)
screen shot windows
HAI AI NOSTRI !!!

Un turneu frumos, ca de obicei eu unul o sa revin la Gura Humorului, iar slanina cu ceapa a fost dementiala

Felicitari leatule,Romeo Colesniuc.Castigarea acestui turneu de dvs.pentru mine constituie o surpriza frumoasa,intrucat nu ma asteptam ca ?iarba? sa invinga softul.De asemenea ,adresez felicitari si celor 2 dorneni care s-au clasat pe podiumul de premiere.
Cei patru evanghelisti,au fost trei,LUCA si MATEI.
Locurile 1-4,pe podium!

Felicitari pentru organizare voi revni cu placere la GURA HUMORULUI dar sa fii invins de locul 1 SI 3 SI cu o victorie in superioare cu 4victorii in inferioare sa ocupi locul 35 nu este corect din PASCANI POTURU IOAN

Felicitari pentru organizare voi revni cu placere la GURA HUMORULUI dar sa fii invins de locul 1 SI 3 SI cu o victorie in superioare cu 4victorii in inferioare sa ocupi locul 35 nu este corect din PASCANI POTURU IOAN
Corect ar fi fost sa ocupi locul 25 in clasament,avandu-se in vedere ca vii de departe,adica de la Pascani.Ar trebui sa conteze si numarul kilometrilor parcursi pana la locul disputarii concursului.Poate Dan ”corecteaza”aceasta ”scapare”.

Back
Sus