AmaTur: Turneu A Turneu A AmaTur la Gura Humorului Cupa " TENISDEMASA.INFO'' O+A+J 24-08-2013

Turneu A AmaTur la Gura Humorului Cupa " TENISDEMASA.INFO'' O+A+J 24-08-2013

Un turneu foarte, foarte frumos. Abia astept sa revin la urmatoarele. Va multumesc Dvs. pentru gazduire si "adversarilor" din grupe de la Amatori pentru felul in care m-au tratat. Domnilor, am avut numai de invatat de la Dvs. Inca o data multumesc. Despre colegii de la J2 nici nu are rost sa mai vorbesc!!! Abia astept sa ne revedem!

Clasamentul pe prima pagina !!!
Multumesc tuturor participantilor, felicitari castigatorilor !
Astept mai multe fotografii si ... la buna revedere!
HAI AI NOSTRII !!!!

Felicitari Andrasi!....Arad
IATA CLASAMENTUL:
AMATORI:
LOC 1-4
1. Andrasi Zoltan (Ungaria)
2. Bekesi Zsolt (Arad0
3. Bulz Ovidiu (Arad)
4. Purcaru Nasta (Cluj)
Felicitari Andrasi!....Oradea

Clasament Amatori
1 - 4.
Andrasi Zoltan - Ungaria
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Andone Claudiu - Cugir
Catricicau Adrian - Baia Mare

Felicitari Andarsi!...Gura Humorului
CLASAMENT:[/
Clasament AmaTori
Andrasi Zoltan - Ungaria
Polocoser Cristian - Suceava
Antohi Horea - Bistrița
Popescu Mihai Sorin - Straja

Felicitari Andrasi!...pentru ca anul acesta ai mai urcat pe podium (in afara de cele expuse de mine),... esti bun, pacat ca nu intelegi ce scriu aici, dar nu pot sa ma abtin sa spun ca am jucat cu tine, am castigat cu un tus, dupa multe avantaje, si nu ai recunoscut, ...avantajul tau a fost (si este)ca nu vorbesti romaneste, practic nu am avut cu cine sa discut si a ramas ca tine, M-AI INVINS, FELICITARI!
Rog prietenii lui Zoli sa-l invete sa numere , macar pana la 11, altfel nu are cum sa tina scorul impreuna cu partenerul sau,...eu tineam scorul cu voce tare si la final am constatat ca vorbeam singur. Sper ca numaratoarea pana la 11 sa-i aduca si alte avantaje, avand in vedere ca este mai mult prin Romania decat prin Ungaria,...in ultimele trei luni a urcat de patru ori pe podium .
FELICITARI ANDRASI! e timpul sa ne arati si fair-play,...nu sa te duci la open, pt ca nu-ti permite media;) ci sa recunosti scorul care de altfel nici la Gura Humorului nu l-ai recunoscut in cel putin trei situatii....Chiar daca nu am fost acolo, ...am antenele raspandite!

Felicitari Andrasi!....Arad
Felicitari Andrasi!....Oradea
Felicitari Andarsi!...Gura Humorului
Felicitari Andrasi!...pentru ca anul acesta ai mai urcat pe podium (in afara de cele expuse de mine),... esti bun, pacat ca nu intelegi ce scriu aici, dar nu pot sa ma abtin sa spun ca am jucat cu tine, am castigat cu un tus, dupa multe avantaje, si nu ai recunoscut, ...avantajul tau a fost (si este)ca nu vorbesti romaneste, practic nu am avut cu cine sa discut si a ramas ca tine, M-AI INVINS, FELICITARI!
Rog prietenii lui Zoli sa-l invete sa numere , macar pana la 11, altfel nu are cum sa tina scorul impreuna cu partenerul sau,...eu tineam scorul cu voce tare si la final am constatat ca vorbeam singur. Sper ca numaratoarea pana la 11 sa-i aduca si alte avantaje, avand in vedere ca este mai mult prin Romania decat prin Ungaria,...in ultimele trei luni a urcat de patru ori pe podium .
FELICITARI ANDRASI! e timpul sa ne arati si fair-play,...nu sa te duci la open, pt ca nu-ti permite media;) ci sa recunosti scorul care de altfel nici la Gura Humorului nu l-ai recunoscut in cel putin trei situatii....Chiar daca nu am fost acolo, ...am antenele raspandite!
aici aveti dreptate domnule Gelu ,un jucator care joaca des in alta tara ar trebui din bun simt fata de ceilalti sa invete sa numere pana la 11, in finala cu mine recunosc ca afost mai bun dar la 2-1 pt. mine la seturi a facut cateva faze cu scorul care m-au deranjat oleaca, in fine bv. lui

Turneu A AmaTur la Gura Humorului Cupa " TENISDEMASA.INFO'' O+A+J 24-08-2013

Semifinala Hagatis vs. Papp. set 5.
Finala Hagatis vs. Roman, set 1.
Finala Hagatis vs. Roman set 2.
Finala Hagatis vs. Roman set 3.
Finala Hagatis vs. Roman set 4.

Salutare de la mare dragi amaturisti. Simt nevoia sa fiu solitar cu Gelu din Brașov si Ovidiu din Suceava, pt. am avut sansa sa joc cu acest Andras si pot confirma cu tarie ca nu stie sa numere pana la 11, si mai are un obicei cu tusuri si neturi in momentele cheie ale meciurilor, eu ma bucur pentru el ca stie sa castige cupe amaturiste...
La buna vedere!

Salutare de la mare dragi amaturisti. Simt nevoia sa fiu solitar cu Gelu din Brașov si Ovidiu din Suceava, pt. am avut sansa sa joc cu acest Andras si pot confirma cu tarie ca nu stie sa numere pana la 11, si mai are un obicei cu tusuri si neturi in momentele cheie ale meciurilor, eu ma bucur pentru el ca stie sa castige cupe amaturiste...
La buna vedere!
Stai linistit Fane, ca mai sunt cateva victime, numai ca prima data cand va juca este posibil sa nu mai mearga caruta, a inceput sa sc?rtie. Incredibil! Ce metoda, ce stil, ce joc,...eficient asa-i !?
S-a plans lumea de Vladut (13 ani) ca bombane cand pierde, ...este frectie pe langa ce face acest "domn".

Jucatorii pot solicita organizatorilor desemnarea unui arbitru (neutru) pentru solutionarea acestor situatii neplacute!Arbitrul poate,dupa caz,sa decida pierderea unui punct,set sau meci daca cel in cauza persista in adoptarea unui comportament nesportiv!

Jucatorii pot solicita organizatorilor desemnarea unui arbitru (neutru) pentru solutionarea acestor situatii neplacute!Arbitrul poate,dupa caz,sa decida pierderea unui punct,set sau meci daca cel in cauza persista in adoptarea unui comportament nesportiv!
Da Csaby, dar nu este cazul, noi ne dorim fair-play!

Ma mir ca nu s-a deschis un post si pentru mine legat de comportamentul meu, si eu din dorinta foarte mare de a castiga strig si fac ca toti dracii, daca cineva are sa`mi reproseze sa`mi spuna acum poate o sa realizez ca deranjez pe cei din jur si ma voi corecta promit :)

Numa amu am reusit sa degust tuica ceea.... faina rau..:) MULTAM FAIN si la buna vedere !!!
ma bucur ca iti place mai ne vedem si bem inpreuna o tuica
- - - Actualizat - - -
aici aveti dreptate domnule Gelu ,un jucator care joaca des in alta tara ar trebui din bun simt fata de ceilalti sa invete sa numere pana la 11, in finala cu mine recunosc ca afost mai bun dar la 2-1 pt. mine la seturi a facut cateva faze cu scorul care m-au deranjat oleaca, in fine bv. lui
is eu curios daca cistigati,mai comentati?sau nu mai aveti subiecte gen vlad farcas si va legati de unguri, cred ca pentru ca nu stie romaneste si nu poate sa va raspunda?

Ultima editare:
Back
Sus