AmaTur: Turneu A Turneu "A" Arad "Memorial Eugen Roman" open + amatori, 26.martie 2016

Trupa de la Oravita vă saluta pe toți!! Ne bucuram ca de fiecare data sa ne vedem cu prietenii noștri din vestul țării.. Și ce frumos a fost,o mai mare placere sa joci Tenis și sa socializam cu colegii din :Arad,Oradea, Timișoara, Deva și băieții noștri de la Reșița cu care ne vedem în fiecare lună, având intre noi 1 Turneu Zonal!!Mulțumim Bogdan, mulțumim Arad,mulțumim băieți!! Sa ne vedem cu bine la urm turnee!! Bafta tuturor.. 😙 👍

- - - Actualizat - - -

Am uitat ceva!! Felicitări Marius,Liviutu, Fery(care a făcut o figură frumoasă la Open)... Și noua celorlalți pe lângă ei!!

Felicitari Creinicean Liviu ,un joc curat ,placut,un rezultat frumos,la mai mare;)

Trupa de la Oravita vă saluta pe toți!! Ne bucuram ca de fiecare data sa ne vedem cu prietenii noștri din vestul țării.. Și ce frumos a fost,o mai mare placere sa joci Tenis și sa socializam cu colegii din :Arad,Oradea, Timișoara, Deva și băieții noștri de la Reșița cu care ne vedem în fiecare lună, având intre noi 1 Turneu Zonal!!Mulțumim Bogdan, mulțumim Arad,mulțumim băieți!! Sa ne vedem cu bine la urm turnee!! Bafta tuturor.. �� ��

- - - Actualizat - - -

Am uitat ceva!! Felicitări Marius,Liviutu, Fery(care a făcut o figură frumoasă la Open)... Și noua celorlalți pe lângă ei!!

...Da Gabi ,a fost o placere sa fim din nou impreuna toti vesticii.....:D.......FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!

..cu o felicitare speciala pt Liviu pt locul 3 la avansati.....care dovedeste ca ramane un jucator valoros[printre cei mai buni jucatori oradeni]....iar locul 2 in campionatul Pingpongmania,-din 83 de jucatori...[dupa 11 etape] nu este intamplator.....:D....il asteptam la OPEN!!!..

...iar despre jocul meu de ieri ce ar mai fi de spus.......:D....dupa 5 victorii si o singura infrangere....in grupele inf si sup.......m-am 'topit'....din nou.....cand nu trebuia.....:D.........chiar daca am condus cu 1-0.....:D...nu mai ma asculta mana la ora 21...:D.........dar mai important este ca am participat la 3 TURNEE A luna aceasta...!!!!!!...nou RECORD PERSONAL.....

P.S Campionul de la open.....:D....este asteptat la Oradea...sa-si ia berea promisa de Jony si de mine....stiu prietenii de ce...:D

Ultima editare:
Cineva a gresit rezultatele la grupa 8 Avansati pe foaia de concurs...adica a trecut ca Dranceanu Lilian a pierdut cu 3-0 cand de fapt a castigat cu 3-2.
Am corectat si oricum calificatii sunt cei care trebuiau.

Mulțumesc pentru clarificare !
Aceasta situație neplăcuta , confirma necesitatea prevederii in regulamentul Amaturului, obligativitatea trecerii tuturor rezultatelor pe foaia de concurs, doar de către șeful grupei respective, responsabilizarea acestuia si tragerea la răspundere pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasa .

Nui bai Marius!!Sa fii,sa fim sănătoși și sa ne vedem cu bine..Pierdem,câștigăm,jucam,socializam -Astea sunt lucruri importante!!Ce e mai frumos sa știi ca ai pierdut sau câștigat de la un coleg, prieten sau partener la masa de joc..e o nebunie!! Și prin asta, e frumos Tenisulul de Masă!! Eu asa simt și ma exprim.. Fără răutăți,jigniri și jocuri de culise!! Sa fiți sănătoși..

Felicitari speciale pentru Szalay Liviu pentru locul 3 la avansati!!!

Felicitari Avram,Mandru,Gergely,Creinicean,Lacatis,Lungu pentru locurile fruntase obtinute!

Un mare BRAVOOO tuturor participantilor!

Ultima editare:
Felicitarile mele sunt adresate lui Victor Kaposta si Marius Sferlea pentru clasarea mai mult decat onoranta la open ! 👏👏

Aceasta situație neplăcuta , confirma necesitatea prevederii in regulamentul Amaturului, obligativitatea trecerii tuturor rezultatelor pe foaia de concurs, doar de către șeful grupei respective, responsabilizarea acestuia si tragerea la răspundere pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasa .

Nea Titi ,aceasta obligativitate este cred eu un pic exagerata deoarece si seful grupei este tot un participant care a venit sa se simta bine in rand cu ceilalti si nu sa fie incarcat cu tot felul de sarcini .Responsabilitate pt desfasurarea cursiva si normala a tuturor actiunilor dintr-o grupa cred eu ca le revine tuturor celor din aceea grupa.Din p.m.d.v. seful de grupa ar trebui sa fie privilegiatul grupei si nici decum cel ce trebuie sa poarte in carca toate atributiunile.Exista niste reguli nescrise in turneele de tenis de masă din multe locuri pe care a-si vrea sa le trec in revista.
-Rezultatul scorului la set este trecut de castigatorul setului respectiv si sau al meciului de asemeni.
-Inmanarea rezultatelor ,a mingii,a pixului,a tabelei sau a paharului ii revin de asemeni castigatorului.
-In cazul jucarii unor grupe pe o singura masa (sistem Amatur,folosit in putine turnee in exterior ,dar folosit) foaia cu rezultate ,si a celorlalte (minge ,pix ,pahar ) ii revine castigatorului ultimului meci din grupa (si nici decum sefului grupei ca in Amatur)
-Meciul in desfasurare daca are nevoie de arbitru in general v-a fii arbitru un coleg ce urmeaza sa joace meciul urmator la aceea masa si atunci nu se mai pierde timp in cautarea a acelor ce trebuie sa intre la masa.
-Situatii des intalnite ce creeaza situati complicate sunt trecere rezultatelor gresit in fisa ,mai ales la incepatori,care am patit si in Germania la un turneu unde cel ce a trecut rezultatul din gresala a trecut 2-3 in loc de 3-2 si la faza eliminatorie a reclamat organizatorului aceasta problema si am fost surprins sa aflu ca in astfel de situatii este valabil rezultatul trecut in foaie in momentul predarii la organizator care nu mai are dreptul de a modifica foaia de concurs.

Ultima editare:
Felicitarile mele sunt adresate lui Victor Kaposta si Marius Sferlea pentru clasarea mai mult decat onoranta la open ! 👏👏

..Multumesc Iuliu.....daca eram mai ....'proaspat'putin..pe final....:o....putea fi si mai si.....:o.......in ultimul timp am mai uitat de 'coloana'....si jocul imi merge....mult mai bine fara dureri mari......:o,,,,oricum pt mine cel mai important este sa particip si sa fiu in mijlocul prietenilor....:o.....Realitatea este alta din spatele calculatorului de acasa....:o.........ADEVARATII SPORTIVI SUNT IN ARENA!!!!!!

P.S Victor Kaposta a avansat foarte mult in ultimul timp......si joaca foarte bine....O 'vina' probabil are si Andreea...:D

Nea Matei nu te supăra!!Nu e frumos ceea ce au făcut..?n postul pe care l-am făcut(jocuri de culise) înainte, la acest lucru m-am referit!! Și a mai fost ceva la un coleg din Reșița!!..Fraților..jucați Tenis din placere și la masa de joc!!

Clasament Open

1.
Avram Victor - Arad.jpg
Avram Victor - Arad
2.
Mandru Bogdan - Hunedoara.jpg
Mandru Bogdan - Hunedoara
3 -- 4
Gergely Anton - Oradea.jpg
Gergely Anton - Oradea
Creinicean Liviu - Oravita.jpg
Creinicean Liviu - Oravita
5 -- 8
Boru Lucian - Timișoara
Balog Andreea - Arad
Curut Gabriel - Timișoara
Popet Doru - Timișoara
9 -- 16
Prundaru Horia - Arad
Balogh Attila - Oradea
Kiraly Pongratz - Salonta
Put Gabriel - Oravita
Crisanov Aurel - Timișoara
Cotca Dacian - Oradea
Sferlea Marius - Oradea
Kaposta Victor - Arad
17 -- 2v gr.sup.
Mihalescu Dinu - Timișoara
18 -- 26 1v gr.sup.
Roman Bogdan - Arad
Birtalan Robert - Oradea
Spatariu Daniel - Arad
Popa Radu - Deva
Ciublea Vichente - Oravita
Veres Francisc - Oravita
Budes Alin - Timișoara
Mihu Eugen - Arad
Tailbot Francois - Oradea
27 -- 32 0v gr.sup.
Birtalan Laszlo - Oradea
Dani Leo - Arad
Stancu Tiberiu - Deva
Tanc Florin - Oradea
Verdet Adrian - Timișoara
Ciucioiu Dorin - Timișoara
33 -- 1v gr.inf.
Popescu CAROL - Timișoara

E printre cele mai mari surprize din ultimii ani(din cate cunosc ) cand unul dintre principalii favoriti,Roman Bogdan,nu intra nici macar in eliminatorii!!!???Ce s-a-ntamplat acolo,fratilor?Ne puneti si noua grupele cu rezultatele din superioare de la Open,va rugam?

Mdaaaa, m-am trezit la 6.30, am fugit la sala sa fac foc, sa fac cafea sa fie totul ca la carte, si oboseala si-a spus cuvantul. Ai dreptate, am fost favorit, dar la alergat de colo colo, nu la masa de joc:). Imi cer scuze TUTUROR colegilor care ne-au onorat cu prezenta, pt intarzaierea de aprox 2 ore din cauza unor greseli nevoite. La urmatorul turneu vom fi mai vigilenti.
Va salut pe toti, si sa ne vedem sanatosi.

PS: Ceva pastile sau remediu sa ma revigorez stiti careva?? Ma simt de parca m-a lovit trenul

Sa fie primit, sper ca nu ai fentat ca de obicei cu lovitura.....

Bogdane nu te scuza!!Ai fost, a-ți fost.. ca de fiecare data, gazde primitoare și cu mult bun simt.. E o mare realizare,sa unești at?ția oameni minunați împreună!! Un lucru minunat ceea ce ai făcut, Arădenii,Orădeni,Deva,Resita și noi Oravitenii, sper ca în asentimentul tuturor, ne-am simțit minunat!! Cafeaua a fost tare bună și de palinca nu mai vb..Cu mare drag, ca de fiecare dată, Oravita te va onora cu prezenta!! Un remediu :,,O bere cu prietenii "!

Multumesc pentru cei care m-au felicitat, si eu la randul meu ii felicit pe Avram, Mandru Bogdan, Toni, Creinicean Liviu, pe cei de la avansati Lacatis Ghita( ai castigat meritat, ai fost mai bun),Lungu Marius, Venter Liviu, si pe cei de la incepatori Hancig Mircea, Tisa Iosif, Pop Cludiu si pe Fekete Istvan(felicitari si pentru afisarea rezultatelor). Cel mai important este ca m-am simtit bine cu prietnii si colegii din toate zonele Arad,Timișoara, Oravita,etc.

Se actualizeaza clasamentul general, se lucreaza, si este peste mana sa se caute clasamentul turneului printre file. Postati cu totii in prima pagina unde ati rezervat postul 2 sau 3, si nu uitati mentiunea din coada clasamentului (nemotivatii).

Felicitari Bogdane pentru locul obtinut!:)))

Prea tarziu, le-am cautat deja pe cele cateva ascunse ... dar e bine sa se stie pentru data viitoare ...

Mie imi place cand rezerva pentru inscrieri si clasament si posteaza pe la sfarsit. Dar nu e caxul de fata.

Back
Sus