AmaTur: Turneu A Turneu "A" Arad "Memorial Eugen Roman" open + amatori, 26.martie 2016

Se actualizeaza clasamentul general, se lucreaza, si este peste mana sa se caute clasamentul turneului printre file. Postati cu totii in prima pagina unde ati rezervat postul 2 sau 3, si nu uitati mentiunea din coada clasamentului (nemotivatii).

Felicitari Bogdane pentru locul obtinut!:)))
Care Bogdan? Lui Roman Bogdan pentru locul 3 in superioare sau altul :-D))) ?

Prea tarziu, le-am cautat deja pe cele cateva ascunse ... dar e bine sa se stie pentru data viitoare ...
Oricum, trebuie postat in primele posturi, lumea cauta si dupa cativa ani, plus ca ai un link in cls care face trimitere directa. Este oboseala dupa turneu, dar trebuie sa intre in reflex:))

Bai railor!!:) nu faceti misto de mine!:) , v-ati obisnuit sa ma vedeti tot pe podium si in primii 8:)?
In sportul asta se poate intampla orice, dar sa mai fii organizator si sa mai faci si rezultate , cam greu:(

Avansati grupa superioara 8 clarificari

Avansati grupa superioara 8 clarificari

Vezi atașament 13005
Pitzi poti face o poza la foaia grupei 8 ? Sa fie clara treaba.
Felicitari Liviu Bravoo Ghita!!!

In grupa superioară nr 8 s-a comis o greșeala. După rezultatele consemnate, pe locul 1 este Busu Romulus, pe care l-ați trimis acasă. Rusinicaaaa !!!

Dupa cate se vede in poza cineva a modificat rezultatul dintre Drinceanu Lilian si Busu Romulus probabil din greseala pe linia lui Lilian .Dupa cate se observa pe linia lui Busu Romulus a ramas rezultatul corect (dupa semnalarea posibilei problema am verificat personal cu doi jucatori din grupa Lilian si Doru ) si cum clasamentul l-am facut pe baza hartiei a fost facut corect si s-au calificat cei care trebuiau .Pe de alta parte programul cand introduci 0-3 pe prima linie + coloana 4 introduce automat 3-0 pe linia 4 coloana 1 ( si este de foarte mare ajutor acest fapt ) si se pare ca mi-a scapat sa verific ca pe foaie este acelasi rezultat si pe linia lui Romulus si de aici afisarea initiala confuza a clasamentului grupei . Prin urmare tot ce a spus domnul Matei legat de vicierea de rezultat nu este fondata . Am vorbit cu domnul Matei si i-am explicat si lui .
Pe de alta parte cred ca ar fi benefic ca cei care considera ca au observat o problema sa o discute in cel mai scurt timp cu organizatorii evitandu-se astfel de situatii in care se lanseaza acuzatii nefondate.
In plus o rugaminte la primul jucator din grupa : sa verifice si sa predea personal foaia cu clasamentul grupei.

Felicitari Pitzi pentru rezultatul obtinut si pentru gestionarea datelor.
Te rog sa afisezi si rezultatele din grupele superioare de la open.

Open - Poza laureati

Open - Poza laureati

Vezi atașament 13006

Felicitari tuturor participantilor si in primul rand celor de pe podium cu o mentiune speciala colegilor din Arad : Victor ,Ghita si Jozsi .
Atasat si o poza de la premierea la Open din pacate nu foarte clara dar buna pentru o amintire de neuitat !

P.S.Sper ca maine cel tarziu sa afisez si grupele de la superioare open pe care ieri din pacate am uitat sa le pun .

Open - grupe superioare

Open - grupe superioare

Grupa superioara nr. 1

[table="class: x"][TR][TD="width: 20"][/TD][TD="width: 200"]Nume si prenume[/TD][TD="width: 180"]Localitate[/TD][TD="width: 30"]
1​
[/TD][TD="width: 30"]
2​
3​
4​
[/TD][TD="width: 45"]
V​
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]ROMAN BOGDAN[/TD][TD]ARAD[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]BORU LUCIAN[/TD][TD]TIMISOARA[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]BALOGH ATTILA[/TD][TD]ORADEA[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]DANI LEO[/TD][TD]ARAD[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
0​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]

[/TABLE]
Grupa superioara nr. 2

[table="class: x"][TR][TD="width: 20"][/TD][TD="width: 200"]Nume si prenume[/TD][TD="width: 180"]Localitate[/TD][TD="width: 30"]
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]BALOG ANDREEA[/TD][TD]ARAD[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]CIUCIOIU DORIN[/TD][TD]TIMISOARA[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]CIUBLEA VICHENTE[/TD][TD]ORAVITA[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]AVRAM VICTOR[/TD][TD]ARAD[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]

[/TABLE]
Grupa superioara nr. 3

1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]PUT GABRIEL[/TD][TD]ORAVITA[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]CURUT GABRIEL[/TD][TD]TIMISOARA[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]TAILBOT FRANCOIS[/TD][TD]ORADEA[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]SPATARIU DANIEL[/TD][TD]ARAD[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]

[/TABLE]
Grupa superioara nr. 4

1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]GERGELY ANTON[/TD][TD]ORADEA[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]BUDES ALIN[/TD][TD]TIMISOARA[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]POPA RADU[/TD][TD]DEVA[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]POPET DORU[/TD][TD]TIMISOARA[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]

[/TABLE]
Grupa superioara nr. 5

1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]VERES FRANCISC[/TD][TD]ORAVITA[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]SFERLEA MARIUS[/TD][TD]ORADEA[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]BIRTALAN LASZLO[/TD][TD]ORADEA[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
0​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]CREINICEAN LIVIU[/TD][TD]ORAVITA[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]

[/TABLE]
Grupa superioara nr. 6

1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]VERDET ADRIAN[/TD][TD]TIMISOARA[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]KAPOSTA VICTOR[/TD][TD]ARAD[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]BIRTALAN ROBERT[/TD][TD]ORADEA[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]KIRALY PONGRATZ[/TD][TD]SALONTA[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]

[/TABLE]
Grupa superioara nr. 7

1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]MANDRU BOGDAN[/TD][TD]HUNEDOARA[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]CRISANOV AUREL[/TD][TD]TIMISOARA[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]MIHALESCU DINU[/TD][TD]TIMISOARA[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]STANCU TIBERIU[/TD][TD]DEVA[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]

[/TABLE]
Grupa superioara nr. 8

1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]PRUNDARU HORIA[/TD][TD]ARAD[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]COTCA DACIAN[/TD][TD]ORADEA[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]TANC FLORIN[/TD][TD]ORADEA[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]MIHU EUGEN[/TD][TD]ARAD[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]

[/TABLE]

Un turneu foarte obositor, si lung.... bine ca am avut "vitamine" la mine sa rezist pana la sfarsit. Sunt foarte fericit ca am facut-o si de data asta.. si am aratat ca nu a fost o intamplare Turneul A de la Dumbravita castigat tot in luna asta de mine. Acum vine al 2lea turneu castigat consecutiv la Open. Ma simt foarte bine, in forma... si astept cu drag urmatoarele turnee, la care sper sa confirm forma buna. :-)

Abia astept revederea cu prietenii din Oradea, Timișoara, Lugoj si nu in ultimul rand cu trupa frumoasa de la Oravita... va salut si va imbratisez cu drag si sa ne revedem sanatosi in curand.

PS : Multumesc tuturor care au crezut in mine, celor care m-au sustinut ( Pitzi, Ursu, Atti, Sferlea, Johnny, Oravitenii si multi altii.... ) si tin sa felicit pe aceasta cale jucatorii Aradeni care au tinut stacheta sus,am castigat atat la Avansati competitia ( bravo Ghita ) , cat si la Open ( eu :-P ) ... si locul 2 la Incepatori ( Tisza Iosif ). Un mare Bravo Aradului, am aratat ca Aradul este fruncea prin vest :-D :-D. Felicitari si lui Szalai Liviu pentru locul 3, Mandru Bogdan pentru finala, Toni, Pitzi pentru efortul de a organiza si pt locul 4 la Incepatori s.a.m.d.

PS2: Mersi Marius si Johnny ca mi-ati tinut pumnii.... astept berea la Oradea :-) nu uit... cand ne vedem te taxez. Te salut si sa ne revedem cu bine Mariusica :-P

Vezi atașament 13005

Dupa cate se vede in poza cineva a modificat rezultatul dintre Drinceanu Lilian si Busu Romulus probabil din greseala pe linia lui Lilian .Dupa cate se observa pe linia lui Busu Romulus a ramas rezultatul corect (dupa semnalarea posibilei problema am verificat personal cu doi jucatori din grupa Lilian si Doru ) si cum clasamentul l-am facut pe baza hartiei a fost facut corect si s-au calificat cei care trebuiau .Pe de alta parte programul cand introduci 0-3 pe prima linie + coloana 4 introduce automat 3-0 pe linia 4 coloana 1 ( si este de foarte mare ajutor acest fapt ) si se pare ca mi-a scapat sa verific ca pe foaie este acelasi rezultat si pe linia lui Romulus si de aici afisarea initiala confuza a clasamentului grupei . Prin urmare tot ce a spus domnul Matei legat de vicierea de rezultat nu este fondata . Am vorbit cu domnul Matei si i-am explicat si lui .
Pe de alta parte cred ca ar fi benefic ca cei care considera ca au observat o problema sa o discute in cel mai scurt timp cu organizatorii evitandu-se astfel de situatii in care se lanseaza acuzatii nefondate.
In plus o rugaminte la primul jucator din grupa : sa verifice si sa predea personal foaia cu clasamentul grupei.

Deci, eu sunt vinovat ca cineva a gresit si ca altcineva nu a verificat. Multumesc frumos ca apreciezi faptul ca am atras atentia asupra acestei greseli ! La gradul vostru de responsabilitate, este normal sa lasati lucrurile asa, chiar daca sunt gresite. Lasa Dorele, ca merge si-asa !

Bai railor!!:) nu faceti misto de mine!:) , v-ati obisnuit sa ma vedeti tot pe podium si in primii 8:)?
In sportul asta se poate intampla orice, dar sa mai fii organizator si sa mai faci si rezultate , cam greu:(
Asta asa ii Bogdi... dar vezi tu "serpii" stau imediat la panda, hop un rezultat mai putin bun, si vin glumele, atacurile... sunt sigur ca sunt mai mult in gluma. Lumea ii obisnuita cu rezultate de la bune spre foarte bune de la tine, dar esti si tu om pana la urma, nu poti numa sa castigi. :-D :-D

PS : Carcotasi au fost si vor fi mereu. :-)

Asta asa ii Bogdi... dar vezi tu "serpii" stau imediat la panda, hop un rezultat mai putin bun, si vin glumele, atacurile... sunt sigur ca sunt mai mult in gluma. Lumea ii obisnuita cu rezultate de la bune spre foarte bune de la tine, dar esti si tu om pana la urma, nu poti numa sa castigi. :-D :-D

PS : Carcotasi au fost si vor fi mereu. :-)

Victor aici cred ca e vorba de "vulpii" si nu de "serpii".:grin:

P.S. "Ursul pacalit de vulpe" .Autor Ion Creanga

P.S. Deci vulpile asteapta ursul la cotitura sa ............:D

Victor aici cred ca e vorba de "vulpii" si nu de "serpii".:grin:

P.S. "Ursul pacalit de vulpe" .Autor Ion Creanga

P.S. Deci vulpile asteapta ursul la cotitura sa ............:D

Da... mai corect spus "vulpi" :-D Vulpile batrane au pacalit Ursul :-D

PS : cat am mai ras.... cand a intrebat Gelu de Bogdan pe ce loc a terminat ca nu l-a vazut prin tablou :-D :-D ... scuze Bogdi sper sa nu te superi dar a fost chiar amuzanta situatia. Si daca te-ai suparat iti trece tie. :-)

Poze cu primii 4 la Categoria - Open :

Ultima editare:
Deci, eu sunt vinovat ca cineva a gresit si ca altcineva nu a verificat. Multumesc frumos ca apreciezi faptul ca am atras atentia asupra acestei greseli ! La gradul vostru de responsabilitate, este normal sa lasati lucrurile asa, chiar daca sunt gresite. Lasa Dorele, ca merge si-asa !

Greseala desi nu a afectat bunul mers al turneului este a mea per total . Insa asa cum am spus si pe forum si in discutia cu dumneavoastra ar fi fost frumos sa discutati direct cu mine mai ales ca erati la concurs dar se putea si telefonic sau mesaj privat nu sa scrieti ce ati scris pe forum :

"In grupa superioară nr 8 s-a comis o greșeala. După rezultatele consemnate, pe locul 1 este Busu Romulus, pe care l-ați trimis acasă. Rusinicaaaa !!!"

Dar daca tineti neaparat sa scrieti ceva pe forum pe tema asta ca o sugestie data viitoare poate scrieti ceva de genul asta :

"In grupa superioară nr 8 s-a comis o greșeala. Va rog sa verificati ! "

Bine !...Eu sunt vinovat. îmi cer scuze ca am pretenții la lucruri normale. Si, printre lucrurile normale, susțin ca ar trebui sa fie si spațiul de joc suficient, nu ca la C.S.M., unde te dai cap in cap cu colegul de la masa alăturată sau dai cu paleta in calorifer sau te urci peste spectatorii care stau pe bancile apropiate la jumătate de metru de laterala mesei de joc. In astfel de condiții, nu te poți simți bine, ?ți creeaza o stare de tensiune permanenta incit nu te mai poți concentra la joc. Eu n-am sa mai calc pe la C.S.M. decit dacă se vor folosi doar trei mese intr-o sala.

Ultima editare:
Hai nea Matei, de data asta macar, nu mai fi asa de vehement. Ca nu zice nimeni ca esti vinovat de ceva.
Eu sunt dintre cei care au apreciat intotdeauna spiritul tau critic, mai ales ca de obicei intervi si bine argumentat. Si culmea ca si de data asta ai avut dreptate. Adica ai vazut o inadvertenta (greseala) si ai semnalat-o promt pe forum. Pana aicea toate bune. Dar ai semnalat-o un pic tendentios -in loc sa vi sa o rezolvi pe loc prin viu grai, ca doara erai acolo la restaurant la o aruncatura de bat de sala, ai facut aluzii (pe forum si ulterior si prin discutie directa cu Piti si cu mine) ca intentionat s-a "gresit" pentru a favoriza pe cineva si a defavoriza pe altcineva (Busu Romulus} pe care il trimiseram acasa.
Ori se stie foarte bine ca in febra concursului, se mai intampla, ca cei care trec rezultatele pe foaie (de obicei cel care a castigat meciul - dar nu intotdeauna) sa treaca gresit rezultatul (in alta rubrica). Dar in general mai ales in superioare toti care ajung acolo cam stiu cum stau colegii cu rezultatele si e cam exclus sa “fie trimis cineva acasa” voit sau din greseala.
Pe langa asta nu ai mai pus la socoteala ca organizatorul care posteaza rezultatele pe forum, are o presiune mare pe cap si uneori se mai poate intampla sa apara unele mici scapari – mai ales daca se si ocupa de treaba asta de foarte putin timp cum e cazul lui Piti.
Dar cum ai criticat tu, si lumea te-a criticat -si pe buna dreptate- pentru felul cum ai pus problema. Si se vede treaba ca nici tie nu-ti place sa fii criticat.
Oricum sper ca acuma te-ai lamurit ca nu a fost nimic intentionat, desi vad ca persisti in “incrancenare” (chestia cu “gradul de responsabilitate” nu e chiar frumoasa) si nu observi ca nu are nimeni nimica cu faptul ca ai semnalat o problema, ci cu felul cum ai semnalat-o.

Ultima editare:
Back
Sus