Un turneu foarte obositor, si lung.... bine ca am avut "vitamine" la mine sa rezist pana la sfarsit. Sunt foarte fericit ca am facut-o si de data asta.. si am aratat ca nu a fost o intamplare Turneul A de la Dumbravita castigat tot in luna asta de mine. Acum vine al 2lea turneu castigat consecutiv la Open. Ma simt foarte bine, in forma... si astept cu drag urmatoarele turnee, la care sper sa confirm forma buna.
Abia astept revederea cu prietenii din Oradea, Timișoara, Lugoj si nu in ultimul rand cu trupa frumoasa de la Oravita... va salut si va imbratisez cu drag si sa ne revedem sanatosi in curand.
PS : Multumesc tuturor care au crezut in mine, celor care m-au sustinut ( Pitzi, Ursu, Atti, Sferlea, Johnny, Oravitenii si multi altii.... ) si tin sa felicit pe aceasta cale jucatorii Aradeni care au tinut stacheta sus,am castigat atat la Avansati competitia ( bravo Ghita ) , cat si la Open ( eu

) ... si locul 2 la Incepatori ( Tisza Iosif ). Un mare Bravo Aradului, am aratat ca Aradul este fruncea prin vest :-D :-D. Felicitari si lui Szalai Liviu pentru locul 3, Mandru Bogdan pentru finala, Toni, Pitzi pentru efortul de a organiza si pt locul 4 la Incepatori s.a.m.d.
PS2: Mersi Marius si Johnny ca mi-ati tinut pumnii.... astept berea la Oradea

nu uit... cand ne vedem te taxez. Te salut si sa ne revedem cu bine Mariusica