AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 1 Martie

Ma bucur ca, dupa ce am patimit anul trecut la Gura Humorului ( cand ati fost organizator ), v-ati dat seama ca la OPEN conteaza foarte mult media.

Tot timpul am fost sustinatorul formarii grupelor dupa Mp,cel putin la Open,dar am incercat sa respect regulamentul din aceea data referitoare la turneele A+,si sa nu aduc prea multe modificari desfasurari turneeului.(grupele de 3 si plasarea meciurilor la mese mi-au adus destule neplaceri),dar numai incercind si tragind concluzii putem evolua.Expunetiva punctul de vedere in aceasta privinta si va sistin.
Cu respect EMI

http://www.youtube.com/watch?v=C5FUl4_afSM
O mica dedicatie de la Emi pentru tine draga Costi:lol:;):oops:

Dane,atita timp cit o parte din activitatea libera de peste zi ne-o petrecem impreuna pe forum,consider ca statutul de cunoscuti(sau iubitori al aceluiasi hoby)este de mult depasi si de aceea accept orice dedicatie de la tine si in numele meu fara preget.Mersi.
P.S. Si sper ca si Costi este in asentimentul nostru si gusta aceste glume nevinovate.

din Filipestii de Targ , Prahova
Florian Mos, Avram Nicolae amatori
Olaru Costin open
paranteza!
turneu de copii nu se disputa?

Cum a precizat si Nea Mihai,se inscrie si Trocan Alexa din Mioveni,la amatori.Nu m-am vazut trecuta pe lista si de aia.

Din Breaza vin:
Mihaila Nicolae-open
Mihaila Robert-amatur
Coman Emil-amatur
Rusea Gheorghe-amatur

- - - Actualizat - - -

Din Campina vine Mostovoi Andrei-open

Back
Sus