AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 26 octombrie 2013

Din Breaza vin:
Mihaila Nicolae-open
Mihaila Robert-amatur
Coman Emil-amatur
Rusea Gheorghe-amatur
Din Campina vine Mostovoi Andrei-open

Se inscriu din Campina Miron Andrei si Miron Liviu.
Liviule, ram?i tata la amatori, s-a actualizat clasamentul, te ajuta si media si locul,...plus ca mi-a zis Lulu ca ne insiri pe toti din Brașov,...hai mai incearca, sa vedem daca a fost o intamplare sau esti campion. Te rog transfera-te la amatori, ...mi-e dor de tine, si apoi sunt mai multi brasoveni la amatori decat la open. Merci!

Din cauza unor modificari a programului de lucru echipa de la Mioveni se retrage: Vasiliu Remus, Trocan Nicolae, Rizescu Gheorghe si Stoica Mihai. Succes tuturor competitorilor si mai ales brasovenilor (dupa atata distanta parcursa merita)!!!

Pentru ca tie dor de mine Gelutu la amatori si ma ajuta media si locul in clasament actualizat Miron Liviu - amatori,scuze Lucica:roll:

Liviule, ram?i tata la amatori, s-a actualizat clasamentul, te ajuta si media si locul,...plus ca mi-a zis Lulu ca ne insiri pe toti din Brașov,...hai mai incearca, sa vedem daca a fost o intamplare sau esti campion. Te rog transfera-te la amatori, ...mi-e dor de tine, si apoi sunt mai multi brasoveni la amatori decat la open. Merci!
Da domule Gelu,tatal si regele ierbarilor!Suntem nerabdatori sa ne vedem cu niste prieteni adevarati!:cool:

Back
Sus