Are cineva loc si pentru mine in masina pentru dupa-miaza?Micuda Mihai, București, Open
Multumesc
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Are cineva loc si pentru mine in masina pentru dupa-miaza?Micuda Mihai, București, Open
Poate eu,ne auzim ca nici eu nu am cu cine merge ,daca nu gasesc mergi cu mine (poate ai si permis sa conduci inapoi)daca nu iti faci rost pina atunciAre cineva loc si pentru mine in masina pentru dupa-miaza?
Multumesc
Macar unul temporar (Carnet de conducere cu derogare)Poate eu,ne auzim ca nici eu nu am cu cine merge ,daca nu gasesc mergi cu mine (poate ai si permis sa conduci inapoi)daca nu iti faci rost pina atunci
- - - Actualizat - - -
Prieteni stiu de ce:lolno:
Emile am si masina si permis dar Lucian are o tuica numai cind o mirosi ai orgasm (deci trebuie sa o gusti ca sa ai orgasmul absolut)Pai si daca va opreste politia?
Amatori
53.bondocz szilard-capeni-nou
Vei putea participa la OPEN fara nici o problema. Te rog sa verifici lista de mai jos:datorita faptului ca e posibil sa lucrez pana la 12 as fi vrut sa joc la open.daca nu se poate ma retrag.Holban Dumitru.