AmaTur: Turneu A Turneu A - BISTRITA - 03 martie 2012 - Open+Amatori

Pot participa si copiii la categoria amatori (sau open daca sint buni) - este preferabila inscrierea aici pe forum.

buna dimineata ...d-nu Florin....o intrebare ...se apropie ziua de 8 Martie ...nu se poate organiza Cupa 8 Martie ptr. noi gajijile :) am glumit ..va multzumesc ptr. gluma facuta ..sa ne intalnim cu bine..:wave:

Avand in vedere faptul ca, multipla noastra campioana Bernadette Szocs in data de 5 martie implineste 17 ani, poate Amaturul ii face cadou un buchet de flori....., desigur cu urarile de LA MULTI ANI BERNI!!!

Din Agnita se inscriu, la Amatori,urmatorii:
1.Zedler Csaba
2.Nicula D-tru
3.Eftimie Adrian
4.Puiulet Josif
5.Oprisiu Alin(ADIMUCU).

mulțumesc „sensei” pentru înscriere...
cu ocazia asta mai fac o încercare timida, pe care daca n-aș face-o ar ?nsemna sa ma mint pe mine. e vorba de domnul profesor Barabaș Claudiu. el mi-a bagat de fapt în cap „obsesia” pentru tenis de masă, iar „sensei” din agnita mi-o tot zg?ndarește obsesia asta.
daca vede domnul barabaș ce scriu bine, daca nu poate am noroc sa fie vreu bistrițean care-l cunoaște.
?n primul rând trebuie sa știe claudiu barabaș urmatoarele: ia sa-ți amintești domnule ce faceam noi în sala de lectura în loc sa ?nvațam în sesiune...! :D
buuuun...?n al doilea rând: sa te înscrii la turneul asta și sa dai mita organizatorilor ca sa ne puna în aceeași grupa...! :P
?n al treilea rând: indiferent cum faci sa vii acolo, macar și numai ca spectator, vreau de la tine o sticluța mica cu para crescuta direct în ea...nu ma intereseaza palinca ca nu-s prieten cu spirtoasele; da oricum poate bem amândoi o bere în pauza cu ocazia zilei de naștere a lui iliescu...!
daca nu conving „destinul” cu mesajul asta sa-l trimita pe barabaș la sala sâmbata...asta e, eu am încercat... :)

O sa-i transmit eu lu' dom' profesor Barabas urarile de bine si mesajul, sau poate ne intalnim chiar maine la sala.

Mitzea Alexandru s-a inscris la open si este trecut la amatori. Te rugam frumos Florine sa-l treci la open.
Multumim anticipat.
ok

Ultima editare de un moderator:
Poate ajungem cativa si de pe aici .Mai tatonam pana maine.La noi vad ca o tot tine cu ninsorile:(

Back
Sus