AmaTur: Turneu A Turneu A - BISTRITA - 03 martie 2012 - Open+Amatori

Pot participa si copiii la categoria amatori (sau open daca sint buni) - este preferabila inscrierea aici pe forum.

buna dimineata ...d-nu Florin....o intrebare ...se apropie ziua de 8 Martie ...nu se poate organiza Cupa 8 Martie ptr. noi gajijile :) am glumit ..va multzumesc ptr. gluma facuta ..sa ne intalnim cu bine..:wave:

Avand in vedere faptul ca, multipla noastra campioana Bernadette Szocs in data de 5 martie implineste 17 ani, poate Amaturul ii face cadou un buchet de flori....., desigur cu urarile de LA MULTI ANI BERNI!!!

Din Agnita se inscriu, la Amatori,urmatorii:
1.Zedler Csaba
2.Nicula D-tru
3.Eftimie Adrian
4.Puiulet Josif
5.Oprisiu Alin(ADIMUCU).

Ticala Sorin din AIUD - amatori
Sunt concurent nou

mulțumesc „sensei” pentru înscriere...
cu ocazia asta mai fac o încercare timida, pe care daca n-aș face-o ar ?nsemna sa ma mint pe mine. e vorba de domnul profesor Barabaș Claudiu. el mi-a bagat de fapt în cap „obsesia” pentru tenis de masă, iar „sensei” din agnita mi-o tot zg?ndarește obsesia asta.
daca vede domnul barabaș ce scriu bine, daca nu poate am noroc sa fie vreu bistrițean care-l cunoaște.
?n primul rând trebuie sa știe claudiu barabaș urmatoarele: ia sa-ți amintești domnule ce faceam noi în sala de lectura în loc sa ?nvațam în sesiune...! :D
buuuun...?n al doilea rând: sa te înscrii la turneul asta și sa dai mita organizatorilor ca sa ne puna în aceeași grupa...! :P
?n al treilea rând: indiferent cum faci sa vii acolo, macar și numai ca spectator, vreau de la tine o sticluța mica cu para crescuta direct în ea...nu ma intereseaza palinca ca nu-s prieten cu spirtoasele; da oricum poate bem amândoi o bere în pauza cu ocazia zilei de naștere a lui iliescu...!
daca nu conving „destinul” cu mesajul asta sa-l trimita pe barabaș la sala sâmbata...asta e, eu am încercat... :)

O sa-i transmit eu lu' dom' profesor Barabas urarile de bine si mesajul, sau poate ne intalnim chiar maine la sala.

Din pacate se retrage Toncean Mircea din Reghin, in schimb se inscrie la AMATORI: Pop Petru Anghel.

Din Reghin:
Marian Calin, Biro Istvan, Medve Mihai, Nagy Endre - amatori

Mitzea Alexandru s-a inscris la open si este trecut la amatori. Te rugam frumos Florine sa-l treci la open.
Multumim anticipat.
ok

Ultima editare de un moderator:
De la Oradea, la Open: Tic Ioan, Craciun Calin, Cristian Tascianu

Rodica Sicoe - cu parere de rau trebuie sa ma retrag :(....doresc succes participantilor.

Poate ajungem cativa si de pe aici .Mai tatonam pana maine.La noi vad ca o tot tine cu ninsorile:(

Back
Sus