Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A Botoșani - "Cupa MAXIM" Editia I - sambata 26 martie 2016 - O-A-I
Felicitari organizatorilor, un turneu foarte frumos intr-o atmosfera foarte buna, felicitari lui Cosmin pentru locul I la categoria Open, si nu in ultimul rand, felicitari lui Badaluta Marian pentru locul II, la cat mai multe cupe
A filmat cineva finala de la avansati? Nu de alta dar am fi vrut si noi sa vedem "antrenorul si elevul" !
Oricum sunt convins ca a fost un super meci! Felicitari lor!
A filmat cineva finala de la avansati? Nu de alta dar am fi vrut si noi sa vedem "antrenorul si elevul" !
Oricum sunt convins ca a fost un super meci! Felicitari lor!
A filmat cineva din sala cu telefonul dar era cu familia si evident ca faceau tot felul de comentarii.Nu cred ca acea filmare ajunge pe net.
Trebuie sa te dezamagesc,nu a fost un meci super spectaculos.A trebuit sa joc tactic,sa nu-i dau voi sa joace pe puctele lui forte.De as fi jucat deschis cu siguranta ca ar fi fost un meci frumos insa lucrurile s-ar fi complicat oarecum in ceea ce ma priveste.Cu alte cuvinte am jucat pentru rezultat...
Multumesc pentru cuvintele frumoase.
Echipa botosaneana va multumeste pentru participare, speram ca v-ati simtit bine la Botoșani si va asteptam cu drag si la urmatoarele editii.
Multumim din suflet si celor ce ne-au sustinut si sprijinit la acest concurs: S.C. MAXIM CONSTRUCT S.R.L., S.C. ELSACO S.R.L., Directia Judeteana de tineret si sport, Asociatiei Judetene de Tenis de Masa si Firmei ANDRO GIR S.R.L..