AmaTur: Turneu A Turneu A Brăila "Cupa Valurile Dunarii"-10-08-2013

M-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatori :-) Si spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internet :-)

M-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatori :-) Si spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internet :-)
D-le Dr, la Amatori nu ar putea participa decat cu scutire medicala, altfel are loc asigurat la OPEN!

Doctore, este secret sau ne spui si noua ce i-ai raspuns....ha,ha,ha, vrea la amatori, ...abia astept sa vad cu cine se bate la open, ca lui nu-i place sa piarda. Ultima data a luat locul 1 la Focșani, dar numai el stie cu cate manevre,...ma scuzati!...manevreaza bine paleta. Am curaj sa scriu pt ca stiu ca nu citeste:)

Corect, la open cu el, sa-l facem pilaf :-)
NU vazusem ca media lui trebuie corectata dupa concursul de la Brăila :-)

Asa este, la open cu Maresi.....cred ca atunci cand va vedea cat de dorit este la amatori se va razgandi sa mai vina la Brăila...

Salut, am o nelamurire.Pe prima pagina la cei inscrisi la amatori apare si Stoian Nicolae din Călărași. Puteti sa-mi spuneti cine l-a inscris ? Eu sunt Stoian Nicolae din Călărași, probabil dansul este un alt Stoian Nicolae din alt oras (Brăila probabil) :))). Oricum ma inscriu si eu...insa acum :)).

Ultima editare:
Back
Sus