IonMarius2491
senior
Din Brăila-Pavel Nicolae si Ilie Octavel,amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
D-le Dr, la Amatori nu ar putea participa decat cu scutire medicala, altfel are loc asigurat la OPEN!M-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatoriSi spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internet
![]()
Doctore, este secret sau ne spui si noua ce i-ai raspuns....ha,ha,ha, vrea la amatori, ...abia astept sa vad cu cine se bate la open, ca lui nu-i place sa piarda. Ultima data a luat locul 1 la Focșani, dar numai el stie cu cate manevre,...ma scuzati!...manevreaza bine paleta. Am curaj sa scriu pt ca stiu ca nu citesteM-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatoriSi spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internet
![]()
Domnul Stanga Iulian se inscrie,da?cu scuze se retrage Nevolnicu Laurentiu din Buzău
- - - Actualizat - - -
stanga iulian amatori Buzău