AmaTur: Turneu A Turneu A Brăila "Cupa Valurile Dunarii"-10-08-2013

M-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatori :-) Si spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internet :-)

M-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatori :-) Si spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internet :-)
D-le Dr, la Amatori nu ar putea participa decat cu scutire medicala, altfel are loc asigurat la OPEN!

Doctore, este secret sau ne spui si noua ce i-ai raspuns....ha,ha,ha, vrea la amatori, ...abia astept sa vad cu cine se bate la open, ca lui nu-i place sa piarda. Ultima data a luat locul 1 la Focșani, dar numai el stie cu cate manevre,...ma scuzati!...manevreaza bine paleta. Am curaj sa scriu pt ca stiu ca nu citeste:)

Corect, la open cu el, sa-l facem pilaf :-)
NU vazusem ca media lui trebuie corectata dupa concursul de la Brăila :-)

Asa este, la open cu Maresi.....cred ca atunci cand va vedea cat de dorit este la amatori se va razgandi sa mai vina la Brăila...

cu scuze se retrage Nevolnicu Laurentiu din Buzău
- - - Actualizat - - -
stanga iulian amatori Buzău

Salut, am o nelamurire.Pe prima pagina la cei inscrisi la amatori apare si Stoian Nicolae din Călărași. Puteti sa-mi spuneti cine l-a inscris ? Eu sunt Stoian Nicolae din Călărași, probabil dansul este un alt Stoian Nicolae din alt oras (Brăila probabil) :))). Oricum ma inscriu si eu...insa acum :)).

Ultima editare:
Se retrag Andone Claudiu si Cristea Virgil

Back
Sus