kux senior 23 Iul 2013 #21 Tutoveanu Razvan , Brașov , amatori. Sent from my P5_Quad using Tapatalk 4 Beta
dr.Toma senior 23 Iul 2013 #25 Daca-mi trece durerea din cot, vin si eu, ca am o "datorie" la dl. Tutoveanu Deci, nu uitati sa ne puneti impreuna in grupa
Daca-mi trece durerea din cot, vin si eu, ca am o "datorie" la dl. Tutoveanu Deci, nu uitati sa ne puneti impreuna in grupa
B Bogdan Raducan boboc 23 Iul 2013 #26 &1c a spus: ndone Claudiu Cugirt Click pentru a extinde... 4din3 oameni au probleme cu gramatica
M Mitzi senior 23 Iul 2013 #28 Bogdan Raducan a spus: 4din3 oameni au probleme cu gramatica Click pentru a extinde... 4din3 oameni au probleme cu berea
Bogdan Raducan a spus: 4din3 oameni au probleme cu gramatica Click pentru a extinde... 4din3 oameni au probleme cu berea
N nick senior 23 Iul 2013 #32 Mitzi a spus: 4din3 oameni au probleme cu berea Click pentru a extinde... 4 din 3 au probleme cu matematica...
Mitzi a spus: 4din3 oameni au probleme cu berea Click pentru a extinde... 4 din 3 au probleme cu matematica...
iscusitulnik senior 24 Iul 2013 #34 Gelu draga te calc si eu in cupa din poalele Tampei.Gheorghe Nicu-D T Severin-amator
GABRIELA senior 24 Iul 2013 #37 Constantin Gabriela - amatori - H Bogdan Saulea - H -amatori Cojocaru Nicusor - H - amatori - - - Actualizat - - - Hapau Constantin Vlad - amatori - Brașov
Constantin Gabriela - amatori - H Bogdan Saulea - H -amatori Cojocaru Nicusor - H - amatori - - - Actualizat - - - Hapau Constantin Vlad - amatori - Brașov