C csabazedler organizator local 26 Iul 2013 #64 Zedler Csaba-Agnita-Amatori.Mult succes lui Gelu si Emi in organizarea acestui Mega-turneu!
G GRIGORE ALEXANDRU MIHAI Banned 26 Iul 2013 #65 Din Campina la amatori ***************** daca media imi permite, daca nu la open
geoiarba senior 26 Iul 2013 #66 Nicula Dumitru-Amatori. - - - Actualizat - - - SE RETRAGE NICULA DUMITRU AM UITAT CA SANT INVITAT LA O NUNTA PE 17 AUGUST.SUCCES TUTUROR.
Nicula Dumitru-Amatori. - - - Actualizat - - - SE RETRAGE NICULA DUMITRU AM UITAT CA SANT INVITAT LA O NUNTA PE 17 AUGUST.SUCCES TUTUROR.
adimucu senior 27 Iul 2013 #67 geoiarba a spus: Nicula Dumitru-Amatori. - - - Actualizat - - - SE RETRAGE NICULA DUMITRU AM UITAT CA SANT INVITAT LA O NUNTA PE 17 AUGUST.SUCCES TUTUROR. Click pentru a extinde... Geo, tata, nunta-i distracție...aici te cheama datoria!!!
geoiarba a spus: Nicula Dumitru-Amatori. - - - Actualizat - - - SE RETRAGE NICULA DUMITRU AM UITAT CA SANT INVITAT LA O NUNTA PE 17 AUGUST.SUCCES TUTUROR. Click pentru a extinde... Geo, tata, nunta-i distracție...aici te cheama datoria!!!
valentin soare organizator local 27 Iul 2013 #69 Mai bine mergi pe balta,poate musca bibanul! allexut a spus: Din Campina la amatori ***************** daca media imi permite, daca nu la open Click pentru a extinde...
Mai bine mergi pe balta,poate musca bibanul! allexut a spus: Din Campina la amatori ***************** daca media imi permite, daca nu la open Click pentru a extinde...
A Adrian Lazaroiu Guest 30 Iul 2013 #78 Lazaroiu Greta-copii(a terminat clasa IV a) Lazaroiu Adrian-open Si indraznesc...........Leorda Rares-open.
Lazaroiu Greta-copii(a terminat clasa IV a) Lazaroiu Adrian-open Si indraznesc...........Leorda Rares-open.
M mehmet senior 31 Iul 2013 #80 Incerc ajung si eu Mehmet Sengoz Botoșani Open Numai bine si succes la organizare