Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATURNEU "A" BRASOV OPEN SI AMATORI in 6 August 2011
Din Deva
open
Florescu Doru 25
Zbancu Leo 51
amatori
Matei Dumitru 166
Pe Valea Prahovei circulatia este strangulata in doua locuri,Sinaia si Predeal,eu am intarziat vinerea la amiaza (sambata dimineata e alta zi) doua ore.
Din cate stiu eu sunt 2 lucrari la 2 poduri intre Comarnic si Sinaia - unul chiar la intrarea in Sinaia. A mai fost o lucrare (acum nici 2 saptamani) si la Cotul Donului (intrarea in Timisul de Sus) care cred ca s-a finalizat de atunci.
Daca nu sunt blocaje in trafic in max 2 ore 30 min se poate ajunge de la iesirea din Otopeni pana la locul faptei. Mai sunt unii care fac o ora jumate dar nu recomand asa ceva.... București - Brașov = 168 km - pana la Comarnic se merge bine (doua benzi) - dupa aia cum iti este norocul. De la Timisul de Sus iar se merge rezonabil....
Varianta Ploiești-Valeni-Maneciu-Cheia-Sacele este cu siguranta libera sambata dimineata, drumul este un pic mai sinuos, ceva mai dificil, cu 5 km mai lung, diferenta de timp in conditii normale maxim 15 minute.
Plecand din București la 6 si cu viteza legala, se poate ajunge la ora 9 la sala in Brașov.
Se poate obtine si un timp mai bun, in 1936 Alexandru Papana a stabilit un record la acea vreme de 1h 48 min, conducand un Chrysler. Pare floare la ureche sa-l depasiti, dar pe raspundere proprie!
Mi-ai luat-o inainte Vasile.. nu poate veni Lopatica..ar fi vrut el..in schimb Florin cred ca va veni, doar e aproape Bv.
ps: Alex lasa Vintige-ul si fa treaba buna !
Care stie cum e drumul de la bacau la brasov ? Stiu ca de la Onesti (inclusiv Onesti) era o portiune de mai multi km cu gropi si alte minuni... sa stiu daca sa fac dinainte programare la service sau nu.
Care stie cum e drumul de la bacau la brasov ? Stiu ca de la Onesti (inclusiv Onesti) era o portiune de mai multi km cu gropi si alte minuni... sa stiu daca sa fac dinainte programare la service sau nu.
orin eu am fost la Botoșani la A + . Intr-adevar intre Onesti si bacau drumul este destul de sinuos nu foarte rau dar nici bun. Trebuie sa mergi oleaca mai cu grija dar e ok . Atentie la radare.
In rest intre Onesti si Brașov drumul bun.
La fel iti urez si tie. Drum bun sa ai pana la Brașov.