AmaTur: Turneu A Turneu A Brazi 17 mai 2008

Programul probabil;

8,00 DESCHIDEREA SALII
9,00 DESCHIDEREA TURNEULUI
9,15 TRAGERE LA SORTI GRUPE INFERIOARE AMATORI
9,45 TRAGERE LA SORTI GRUPE INFERIOARE OPEN
9,30-16 JOCURI GRUPE INFERIOARE AMATORI 12 grupe a 7 participanti
10-16,30 JOCURI GRUPE INFERIOARE OPEN 6 grupe a 7 participanti
16,15-16,45 RECALIFICARI locurile 3 din fiecare grupa+ primii 2(OPEN sau 4 (AMATORI) joaca pentru completarea tabelului
16,45 TRAGERE LA SORTI GRUPE SUPERIOARE AMATORI
16,55 TRAGERE LA SORTI GRUPE SUPERIOARE OPEN
17,00-18,30 JOCURI GRUPE SUPERIOARE AMATORI 8 GRUPE X 4 = 32
17,00-18,30 JOCURI GRUPE SUPERIOARE OPEN 4 GRUPE X 4 = 16
18,00-18,30 1/8 AMATORI
18,30-19,00 SFERTURI AMATORI SI OPEN
19,00-19,30 SEMIFINALE AMATORI SI OPEN
19,30-20,00 FINALE MARI SI MICI
20,00 FESTIVITATEA DE PREMIERE

Modul de joc este identic cu cel utilizat in turneul A de la București.
Daca totul decurge in bune conditii, disciplinat si organizat, este posibil sa-l devansam cu o ora.
Vom pregati o masa suplimentara si se pare ca numarul de participanti de acum incepe sa scada, nu sa creasca.
Grupele se vor stabili prin tragere la sorti pe criterii geografice, astfel incat sa nu fie discutii, la OPEN propun sa avem capi de serie pentru primele doua locuri, iar ceilalti vor fi extrasi dupa criterii geografice.
Daca sunt alte pareri, le asteptam, dar decizia o vor lua organizatorii in aceasta seara.
Nu fiti ingrijorati, chiar daca este cel mai populat turneu, situatia este sub control
Veniti la timp si mult succes!!

rugaminte

rugaminte

Venim din Suceava doua persoane cu trenul, ajungem in gara Ploiești Sud in jurul orelor 06:41.
Ce posibilitati de transport avem de a ajunge in Batesti?
Multumesc

Grupele se vor stabili prin tragere la sorti pe criterii geografice, astfel incat sa nu fie discutii, la OPEN propun sa avem capi de serie pentru primele doua locuri, iar ceilalti vor fi extrasi dupa criterii geografice.
Daca sunt alte pareri, le asteptam, dar decizia o vor lua organizatorii in aceasta seara.

Teoretic, la amatori poate fi extrasa o grupa formata din primii clasati, fara a se tine cont de vreun cap/doi de serie...ex. grupa de foc: Iordachi-Adjud(45), Alexandrescu-Buc(100), Chipaila-Cta(102), Nitescu-Ploiești(105), Voinea-Galați(111), nu mai continui... cei cinci sunt din localitati diferite, dar oricaruia dintre ei care nu ar putea trece de grupa inferioara, i s-ar face o nedreptate!
Puteti calcula la fiecare numarul de puncte impartit la nr. de turnee si s-ar concretiza mai fidel valoarea de moment a fiecaruia si pozitionarea in grupe atat dupa criteriul geografic, cat si valoric.
Nu doar la open trebuie sa luati in considerare acest criteriu!(valoric...)

Spor la treaba!

Re: cazare pt. turneu Brazi

Re: cazare pt. turneu Brazi

primariabrazi a spus:
cel mai apropriat hotel este cel de la Romanesti...cca. 7-8 km de sala Brazi .de transport de la hotel la sala se aranjeaza( adica trimit eu un microbuz din timp daca sunt solicitari).
va rog sa sunati la receptie si sa rezervati din timp ( sunt disponibile 10 camere x 2 paturi la pretul de 110 ron/noapte).
telefon receptie : 0244 276214

Am sunat astazi la hotel si mai sunt camere pentru cine doreste.

cu scuzele de rigoare, iordachi adrian - adjud nu mai poate participa :(

Re: rugaminte

Re: rugaminte

ciprian82 a spus:
Venim din Suceava doua persoane cu trenul, ajungem in gara Ploiești Sud in jurul orelor 06:41.
Ce posibilitati de transport avem de a ajunge in Batesti?
Multumesc
autobuz traseul 19 pleaca la ora 8.00
sau va iau chiar eu de la gara deaca trenul nu intirzie prea mult.
sunati-ma la 6.00-6.15 sa-mi spuneti unde este trenul si sa-mi aduceti aminte.0728909036

organizator nebun care a atras mai multi nebuni

organizator nebun care a atras mai multi nebuni

tot turneul va fi transmis live pe internet cu 2 camere diferite.una de ansamblu si una de deteliu fixata pe 1 masa pe care se va desfsura intr-un tirziu si finala.
o sa va comunic link-urile in maxim 2 ore( acum se lucreaza).

din pacate ne vedem nevoiti sa ne retragem din motive obiective: Dona Eugen, Paul Chiru, Vaduva George, Dan Angelescu

Scuze daca am creat incurcaturi,

Multumesc pt intelegere, spor la concurs!!

Re: organizator nebun care a atras mai multi nebuni

Re: organizator nebun care a atras mai multi nebuni

primariabrazi a spus:
tot turneul va fi transmis live pe internet cu 2 camere diferite.una de ansamblu si una de deteliu fixata pe 1 masa pe care se va desfsura intr-un tirziu si finala.
o sa va comunic link-urile in maxim 2 ore( acum se lucreaza).
pentru a viziona transmisia live accesati in browser 89.40.107.69 , user : tenis , parola tenis . instalati activeX care va apare in browser.

organizator

organizator

deci...s-a terminat.
parca imi pare rau.
multumesc tuturor participantilor , a sustinatorilor acestora si a spectatorilor.
din punctul meu de vedere atmosfera a fost cu adevarat de competitie.
imi cer scuze pentru eventualele inconveniente legate de soare , peretii albi si lipsa mesei pentru grupa nr. 8 ( care a trebuit sa astepte ceva timp pentru a juca).
va promit ori ca pina data viitoare se vor rezolva inconvenientele , ori ca schimbam sala cu una mai mare si mai dotata.

organizator

organizator

multumesc Politiei Comunitare pentru asigurarea sigurantei pentru competitori si spectatori.deasemenea ca ne-au pazit masinile.
imi pare rau mi-a venit tirziu ideea trebuia sa-i pun si sa le spele ca sa nu se plictiseasca.

organizator

organizator

ii multumesc domnului viceprimar Radu Leonas care m-a sprijinit ori de cite ori am deschis gura , a participat activ la organizare si coordonare si a aprobat achizitiile peretilor despartitori , a fileelor , a cupelor si a mingiilor, toate platite din banii Primariei Brazi sau a Clubului Sportiv Brazi.
sper dupa 15 iunie ( data turului 2 al alegerilor) din pozitia de Primar , viceprimar sau consilier local sa sprijine in continuare activitatile sportive sau culturale pe care cu nebunie mai vreau sa le organizez.

Re: organizator

primariabrazi a spus:
ii multumesc domnului viceprimar Radu Leonas care m-a sprijinit ori de cite ori am deschis gura , a participat activ la organizare si coordonare si a aprobat achizitiile peretilor despartitori , a fileelor , a cupelor si a mingiilor, toate platite din banii Primariei Brazi sau a Clubului Sportiv Brazi.
sper dupa 15 iunie ( data turului 2 al alegerilor) din pozitia de Primar , viceprimar sau consilier local sa sprijine in continuare activitatile sportive sau culturale pe care cu nebunie mai vreau sa le organizez.
viceprimarul era tipul inalt si cu mustata la costum care a prezentat la festivitatea de premiere.

organizator

organizator

NU le multumesc "cometelor " de la Clubul Sportiv Brazi ( cu exceptia secretarului dl Ivan Nicolae ) care NU au participat la pregatirea salii , NU au participat la cautarea sponsorilor , Nu au venit la competitie decit ca spectatori.
Din punctul asta de vedere turneul putem spune ca a fost organizat de Adrian Urzeala 99.98% si Clubul sportiv Brazi 0.02%.
Le transmit pe aceasta cale avertisemntul ca la viitorul eveniment sportiv " ii va lua draku" cit o sa-i muncesc.

surprins si incintat

surprins si incintat

am fost foarte surprins si incintat de evolutia jucatorilor locali
Merode Haralambie - profesor de educatie fizica la scoala Batesti si elevul sau Radu Florin 14 ani care au reusit sa ajunga in sferturile de finala.
mentionez expres ca este primul turneu la care joaca cei 2 ( exceptie facind elevul la cele scolare - foarte rare ( 2 /an)).
"stilul " lor a surprins neplacut pe ceilalti competitori acestia "luind-o "rau in grupe.
mai mentionez ca acestia "lucreaza" impreuna doar 1 ora/saptamina - cit cretinii din Ministerul invatamintului au spus ca este suficient sport pentru un copil de clasa a 8 - a
Cinste lor pentru munca depusa si sper sa nu se opreasca aici.
eu unul o sa-i "imping " sa participe si la alte turnee "AMATouR"

organizator

organizator

Multumesc din inima domnului Dan Bodeanu pentru efortul depus pentru acest turneu ( acesta a venit la Brazi de cel putin 2-3 ori inaintea turneului ) .
pe partea sportiva chiar nu m'as fi descurcat .
dar si pentru sfaturile bune oferite inainte de turneu.
inca odata ii multumesc public si ii ramin prieten pe viata.

organizator

organizator

la premiere s-a uitat un lucru foarte important.
o fac eu acum multumind societatii ConfigData personal patronului Ionita Dragos dar si intregii "trupe" pentru suportul tehnic oferit pentru transmiterea evenimentului online pe internet ( am inteles ca a surprins placut ) , pentru filmarile si fotografiile efectuate dar lucru foarte important si bineinteles neremarcat, pentru curatenia exemplara efectuata inainte de turneu dar si pentru prestatia la capitolul curatenie din timpul concursului.( inca nu am facut o cercetare amanuntita dar se pare ca sunt 2 mc de gunoi produs de noi ( in mare parte Pet-uri).

primariabrazi a spus:
la premiere s-a uitat un lucru foarte important.
o fac eu acum multumind societatii ConfigData personal patronului Ionita Dragos dar si intregii "trupe" pentru suportul tehnic oferit pentru transmiterea evenimentului online pe internet ( am inteles ca a surprins placut ) , pentru filmarile si fotografiile efectuate dar lucru foarte important si bineinteles neremarcat, pentru curatenia exemplara efectuata inainte de turneu dar si pentru prestatia la capitolul curatenie din timpul concursului.( inca nu am facut o cercetare amanuntita dar se pare ca sunt 2 mc de gunoi produs de noi ( in mare parte Pet-uri).
sper ca o sa faca repede serverul sa mearga sa puteti download-ati filmele si pozele pe care le-au facut deasemenea pentru a putea incarca si pozele facute de dvs. ( ca am vazut ca ati facut si dvs)

Back
Sus