AmaTur: Turneu A Turneu A Brazi 17 mai 2008

Desi initial nu prea vroiam sa bat iar sute de km pt cateva meciuri de tenis, acum ma felicit pt decizia de a participa!
I-am citit inca de la Galați d-lui Adi sufletul mare si pasiunea dusa la extrem a lucrului bine facut si numai lipsa de experienta a facut ca mesele sa nu fie mai de calitate, sau alte mici neajunsuri (culoare pereti, luminozitate) sa deranjeze pe ici, pe colo.
Altfel, am fost rasfatati si am beneficiat de o atentie care se cuvine poate doar sportivilor de inalta performanta... el si consiliul local Brazi, ne-au facut sa ne simtim fiecare in parte ca niste adevarati campioni!
Sucuri si apa la discretie, preparate culinare proaspete si de f. buna calitate (un bonus pentru chiftelute si apoi pt friptura cu cartofi de dupa amiaza), dusuri cu apa calda, politistii/ele prezenti au fost mereu saritori, gata sa ajute, iar domnul Dan Bodeanu si Aurel Fratea au asigurat un mediu propice si fair-play de desfasurare a concursului! Pana si soarele si-a adus contributia cu generozitatea lui!
Iar de premii ce sa mai zic? FABULOASE!!!
Astept cu nerabdare si pozele+inregistrarile video, iar acest turneu sunt sigur ca va ramane in istoria circuitului Amatour ca cel mai grandios, din f. multe puncte de vedere!! Iata Filo, unde s-a ajuns!
Daca mai castigam si eu meciul decisiv de calificare din superioara de la 2-0 si 10-8 pt mine(pierdut apoi cu 2-3!), parca era si mai frumos... :cry: oricum va ramane o experienta minunata, de neuitat si prin prisma aceasta!
De-ar fi macar cate un Adrian Urzeala in fiecare judet, tara asta ar avea oameni mai buni, mai sanatosi, mai activi!!
Adrian, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere de munca, sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus! Si apuca-te si tu mai serios de tenis, ai un profesor si un elev in Brazi de la care ai ce invata!! :wink:

Pentru Primaria Brazi. Nu mai citez ce sa scris din respect pentru rabdarea celor care citesc acest forum.
Vreau doar sa-i spun Domnului Adrian Urzeala ca NORMALTATE nu este un cuvant bagatela, ci in contextul actual este cel mai mare compliment pe care-l poate face cineva. Ma bucur ca mergand la turneele Amatour prin tara, am avut ocazia sa cunosc oameni de calitate si realizarile acestora. Chiar daca nu ma manifest zgomotos nefiind ipocrit, apreciez sincer ceea ce astazi a devenit NORMAL, mici oaze de speranta in oceanul de anormalitate care a potopit Romania. Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multi oameni NORMALI in tara asta!

george a spus:
Desi initial nu prea vroiam sa bat iar sute de km pt cateva meciuri de tenis, acum ma felicit pt decizia de a participa!
I-am citit inca de la Galați d-lui Adi sufletul mare si pasiunea dusa la extrem a lucrului bine facut si numai lipsa de experienta a facut ca mesele sa nu fie mai de calitate, sau alte mici neajunsuri (culoare pereti, luminozitate) sa deranjeze pe ici, pe colo.
Altfel, am fost rasfatati si am beneficiat de o atentie care se cuvine poate doar sportivilor de inalta performanta... el si consiliul local Brazi, ne-au facut sa ne simtim fiecare in parte ca niste adevarati campioni!
Sucuri si apa la discretie, preparate culinare proaspete si de f. buna calitate (un bonus pentru chiftelute si apoi pt friptura cu cartofi de dupa amiaza), dusuri cu apa calda, politistii/ele prezenti au fost mereu saritori, gata sa ajute, iar domnul Dan Bodeanu si Aurel Fratea au asigurat un mediu propice si fair-play de desfasurare a concursului! Pana si soarele si-a adus contributia cu generozitatea lui!
Astept cu nerabdare si pozele+inregistrarile video, iar acest turneu sunt sigur ca va ramane in istoria circuitului Amatour ca cel mai grandios, din f. multe puncte de vedere!! Iata Filo, unde s-a ajuns!
Daca mai castigam si eu meciul decisiv de calificare din superioara de la 2-0 si 10-8 pt mine(pierdut apoi cu 2-3!), parca era si mai frumos... :cry: oricum va ramane o experienta minunata, de neuitat si prin prisma aceasta!
De-ar fi macar cate un Adrian Urzeala in fiecare judet, tara asta ar avea oameni mai buni, mai sanatosi, mai activi!!
Adrian, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere de munca, sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus! Si apuca-te si tu mai serios de tenis, ai un profesor si un elev in Brazi de la care ai ce invata!! :wink:

ha-ha-ha
"Si apuca-te si tu mai serios de tenis, ai un profesor si un elev in Brazi de la care ai ce invata" :D :D :D :D :D :D
adica la 35 de ani sa ma apuc de tenis....ce gluma buna...
nu ca ar fi imposibil ( ca vazindu-l pe profesorul Sinescu la 74 de ani ma rugam sa ajung si eu in anii lui , cu vivacitatea lui si cu mintea limpede)....ambitie am , reflexe sunt ( sau pastrat decind faceam scrima la Clubul sportiv scolar Ploiești) , de gindit cred ca gindesc ....dar ....stau foarte prost cu timpul.
totusi daca-i voi cara pe cei 2 Merode si Radu la alte turnee s-ar putea sa ma plictisesc in sala ( dealtfel ma plictisesc extrem de repede cind stau degeaba )si sa ma apuc sa joc. odata ce ma bag in asta ...sa fi sigur ca nu o sa fiu ultimul.....
Doamne ce nebunie, ce provocare , ce manusa mi-ai aruncat.

george a spus:

ha-ha-ha
"Si apuca-te si tu mai serios de tenis, ai un profesor si un elev in Brazi de la care ai ce invata" :D :D :D :D :D :D
adica la 35 de ani sa ma apuc de tenis....ce gluma buna...
nu ca ar fi imposibil ( ca vazindu-l pe profesorul Sinescu la 74 de ani ma rugam sa ajung si eu in anii lui , cu vivacitatea lui si cu mintea limpede)....ambitie am , reflexe sunt ( sau pastrat decind faceam scrima la Clubul sportiv scolar Ploiești) , de gindit cred ca gindesc ....dar ....stau foarte prost cu timpul.
totusi daca-i voi cara pe cei 2 Merode si Radu la alte turnee s-ar putea sa ma plictisesc in sala ( dealtfel ma plictisesc extrem de repede cind stau degeaba )si sa ma apuc sa joc. odata ce ma bag in asta ...sa fi sigur ca nu o sa fiu ultimul.....
Doamne ce nebunie, ce provocare , ce manusa mi-ai aruncat.

re

re

Am citit despre turneul de la Brazi si nu pot sa spun decat ca-mi are f f rau ca am uitat sa intru pe forum sa ma uit si eu la meciuri live
In rest ce sa zic, fara cuvinte, nici meciurile din SuperLiga nu cred ca beneficiaza de asa organizare...

Re: rugaminte

Re: rugaminte

primariabrazi a spus:
ciprian82 a spus:
Venim din Suceava doua persoane cu trenul, ajungem in gara Ploiești Sud in jurul orelor 06:41.
Ce posibilitati de transport avem de a ajunge in Batesti?
Multumesc
autobuz traseul 19 pleaca la ora 8.00
sau va iau chiar eu de la gara deaca trenul nu intirzie prea mult.
sunati-ma la 6.00-6.15 sa-mi spuneti unde este trenul si sa-mi aduceti aminte.0728909036
din cauza extenuarii am uitat ca este "noaptea muzeelor"( toate au fost deschise in nopatea 17-18 mai 2008. aveam timp berechet ( pina la plecarea trenului mai erau 90 de minute )sa va duc la Muzeul de arta Ploiești , muzeul petrolului , dar mai ales la Muzeul ceasului - unic in Europa . chiar ca aveati ce sa povestiti acasa. sper ca ati ajuns cu bine

TIN SA FELICIT ORGANIZATORII PENTRU MINUNATA ZI DE 17 MAI 2008,CARE CU SIGURANTA VA RAMANE IN ISTORIA AMATOUR,TOTUL A FOST SUPERB.MULTUMIRI PENTRU PRAHOVENII CARE AU VENIT LA TURNEU.SINGURA PARERE DE RAU A FOST ACEEA CE DL.IANCU GEORGE NU A PUTUT RAMANE PANA LA FINAL,CRED CU DESAVARSIRE CA ALTFEL AR FI STAT LUCRURILE LA OPEN.
TIN SA MAI FELICIT PE DL.PANAITESCU STEFAN PENTRU CASTIGAREA TROFEULUI LA AMATORI.

Buna ziua!
Numele meu este Rizea Andrei si sunt din Targoviște.Am fost prezent si ieri la concursul de tenis organizat cu atata maiestrie de dumneavoastra.V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma anuntati de unde pot face rost de poze si de filme in momentul in care acestea vor fi disponibile.

In numele Targoviștenilor prezenti la Brazi,va multumesc pentru organizarea ireprosabila si eforturile depuse pentru a gazdui acest turneu.Sper sa ne mai intalnim in viitorul apropiat.

Multumesc

primariabrazi a spus:
Buna ziua!
Numele meu este Rizea Andrei si sunt din Targoviște.Am fost prezent si ieri la concursul de tenis organizat cu atata maiestrie de dumneavoastra.V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma anuntati de unde pot face rost de poze si de filme in momentul in care acestea vor fi disponibile.
In numele Targoviștenilor prezenti la Brazi,va multumesc pentru organizarea ireprosabila si eforturile depuse pentru a gazdui acest turneu.Sper sa ne mai intalnim in viitorul apropiat.
Multumesc

"primaria brazi" poate gazdui si postarile celor din targoviste??!
andrei rizea este un baiat de clasa a 10-a la cel mai bun liceu din targoviste, joaca si bine tenis (a fost cu mine in grupa) si are si mult bun-simt!... spunea ca nu i se activeaza contul pe forum... poate i se remediaza aceasta problema...
multumesc!

salut,
inaintea turneului, ma gandeam ca, sigur, mai este putin si vin alegerile, asadar normal sa organizeze primaria, s.a.m.d, dar... am avut placerea sa l cunosc pe domnul Adrian Urzeala, care si a gasit timp sa mearga prin sala si sa discute cu unu sau altul....
sincer, nu proiectele terminate sau de viitor m au impresionat, ci entuziasmul cu care domnul Adrian vorbea despre ele...
trist, insa, este faptul ca am ajuns sa aducem elogii unor situatii care, asa cum spunea si Aurel, SUNT NORMALE, sau ar trebui sa fie....

oricum, domnule Adrian, va doresc multa sanatate si putere de munca, dar va mai doresc si o echipa in spate, fara de care indiferent de entuziasm si vise nu poti realiza mai nimic.

multumesc
si mult succes in continuare

bogdanel a spus:
trist, insa, este faptul ca am ajuns sa aducem elogii unor situatii care, asa cum spunea si Aurel, SUNT NORMALE, sau ar trebui sa fie....

Haideti sa nu mai vorbim cu tristete despre normalitate tocmai cand ne intalnim cu ea,… trebuie sa gandim pozitiv si ceea ce poate face fiecare dintre noi este sa popularizeze lucrurile normale sau anormale, dar bune, ca sa afle cat mai multi ce se poate, ce se face, si sa nu cadem in extreme, cu prea multe laude pentru normal si prea multa tristete pentru anormal.
Cred ca D-l Urzeala este deja obosit de laude si l-ar inviora numai cateva posturi cu idei traznite despre ce s-ar putea completa la ceea ce si-a propus.
E minunat sa visezi, dar e si mai frumos cand vezi ca un prieten te asculta, te crede si te ajuta atat cat poate ca sa-l realizezi.

Ne-ar putea spune Andrei ce utilizator a facut ca sa-l putem activa (asta ar fi cea mai scurta cale acum)

george a spus:
primariabrazi a spus:
Buna ziua!
Multumesc
"primaria brazi" poate gazdui si postarile celor din targoviste??!
andrei rizea este un baiat de clasa a 10-a la cel mai bun liceu din targoviste, joaca si bine tenis (a fost cu mine in grupa) si are si mult bun-simt!... spunea ca nu i se activeaza contul pe forum... poate i se remediaza aceasta problema...
multumesc!

un turneu reusit din toate punctele de vedere organizarea buna toate felicitarile gazdelor noastre.

legat de turneu... eu nu mai zic nimic .
Acu veni netul , deja am vazut citeva pagini de multumiri , si eu sint in asentimentul lor , nu mai am nimic de adaugat .
10+ .

Back
Sus