Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
In acest caz ii voi numi Mostovoi A Andrei Brașov si Mostovoi Andrei Campina :lol:Vitti a spus:Mostovoi Andrei din Brașov este fiul D-lui Mostovoi din Campina![]()
horia a spus:Din Ploiești inscriu pe:
Mihai Balan- cat. OPEN (proaspat ocupant al locului 3 la amatori Galați)- Felicitari
Horia Nitescu- Amatori
Andrei Nicolae- Amatori
Istrate Vlad Stefan- București - amator
Marzea Georgian- amator
Dobre Robert- amator
Cristi Damian-amator
George Ghita- amator
horia a spus:Din Ploiești inscriu pe:
Mihai Balan- cat. OPEN (proaspat ocupant al locului 3 la amatori Galați)- Felicitari
Horia Nitescu- Amatori
Andrei Nicolae- Amatori
Istrate Vlad Stefan- București - amator
Marzea Georgian- amator
Dobre Robert- amator
Cristi Damian-amator
George Ghita- amator
A fost inregistrat eronat la OPEN.jony a spus:din cite am vazut la amatori sa omis dn.CUMELSKI SERGIU la amatori
Dan2 a spus:Dragi prieteni,
Asa cum am mai anuntat, numarul stabilit de organizator a fost de 100 de participanti, si va anunta maine daca poate suplimenta acest numar.
Nu am inchis inca lista de inscrieri, dar nici nu pot garanta in acest moment prezenta tuturor celor inscrisi, care in acest moment este de 115+ 3 invitati profesionisti inscrisi. Vineri vom anunta lista participantilor, care este posibil sa fie completa, sau va trebui sa o scurtam.
Personal sper sa nu se intample acest lucru, de aceea va rog ca daca apar retrageri sa le anuntati pentru a permite tuturor doritorilor sa vina la Brazi. Pana in acest moment doua persoane si-au anuntat retragerea si le multumesc pentru anunt.