primariabrazi
boboc
scuze
scuze
scuze
scuze
scuze
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
valentin a spus:Ne-ar putea spune Andrei ce utilizator a facut ca sa-l putem activa (asta ar fi cea mai scurta cale acum)
george a spus:"primaria brazi" poate gazdui si postarile celor din targoviste??!primariabrazi a spus:Buna ziua!
Numele meu este Rizea Andrei si sunt din Targoviște.Am fost prezent si ieri la concursul de tenis organizat cu atata maiestrie de dumneavoastra.V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma anuntati de unde pot face rost de poze si de filme in momentul in care acestea vor fi disponibile.
In numele Targoviștenilor prezenti la Brazi,va multumesc pentru organizarea ireprosabila si eforturile depuse pentru a gazdui acest turneu.Sper sa ne mai intalnim in viitorul apropiat.
Multumesc
andrei rizea este un baiat de clasa a 10-a la cel mai bun liceu din targoviste, joaca si bine tenis (a fost cu mine in grupa) si are si mult bun-simt!... spunea ca nu i se activeaza contul pe forum... poate i se remediaza aceasta problema...
multumesc!
NICOVALA CUGIR a spus:am intrebat si mai intreb jucatorii Dinu F Gheorghe si Rusu Cristian ambii din București sint jucatori legitimati? La Galați ca si la Breaza au participat la open jucatori legitimati care au venit special sa cistige premiile altor jucatori.Va rog sa scrie fiecare statutul de jucator pentru ca toate lumea are dubii in privinta lor.
Galant a spus:Este vorba despre dinsul sau doar o coincidenta de nume ?!!! :
-Numele: RUSU
Prenumele: Cristinel
Data nasterii: 13/04/1993
Nr.legitimatie: 596
Legitimat la:
Clubul Sportiv Stirom București
Daca nu are legatura cu cel mentionat imi cer scuze ...
Informatie aflata pe situl : http://www.frtenismasa.ro/jucatori.html
eu cred ca am procedat foarte bine neanuntind premiile nici pe site , nici inainte de concurs .VISCO a spus:Nu uitati ca a fost placerea sponsorilor si a organizatorilor si nu putem decat sa-i rugam ca pe viitor, daca mai sunt generosi, sa distribuie fondurile mai omogen sau...sa le tina ascunse ca si acum, pana la festivitatea de premiere. La urma urmelor, este decizia dansilor.
Eu ce am scris am scris cu titlu de sugestie, nu pot eu sa comand omului ce sa faca cu banii lui, dar trebuie sa tineti cont de parerea mea ca am vazut multe la viata mea....VISCO a spus:Nu uitati ca a fost placerea sponsorilor si a organizatorilor si nu putem decat sa-i rugam ca pe viitor, daca mai sunt generosi, sa distribuie fondurile mai omogen sau...sa le tina ascunse ca si acum, pana la festivitatea de premiere. La urma urmelor, este decizia dansilor.
pai am zis Turneu Bfilo a spus:Greu sa faceti numai pentru fete ca nu prea se deplaseaza......
le-ati vazut pe acestea:valigti a spus:Acum ca avem filmuletele , asteptam rabdatori si pozele
Inca o data multumim !