Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ia mai lasa-l si nu il mai umfla in pene,gata de acum la open,pai numai tu sa te ineci in lacrimi ia venit si lui rindulFelicitari colegului Mihai Vranceanu care a urcat pe podium doua saptamani la rand, si cu putin noroc...cine stie...poate urca si a 3-a
Un loc 1 bine meritat si mult asteptat, o reflexie a progresului foarte bun din ultimul an. La mai multe!
Eu v am zis de la inceput sa cereti arbitru, ca ptr usa aia o sa fac orice, inclusiv sa va fur la tusuripromit ca ii transport si ii montez gratuit lui Mihai usa.
doar sa imi dea adresa.
bravo mihai,nu mai esti doar sferturi.
- - - Actualizat - - -
Mihai sa traiesti 1000 de ani,desi trebuia sa cer arbitru,impartial,mingile mele toate au atins o tusiera blonda.
Aviz celor care ma cunosc,bravo tie Mihai,daca trebuie trimit gratuit o echipa la Targoviște sa iti instaleze usa.
- - - Actualizat - - -
Mihai sa traiesti 1000 de ani,desi trebuia sa cer arbitru,impartial,mingile mele toate au atins o tusiera blonda.
Aviz celor care ma cunosc,bravo tie Mihai,daca trebuie trimit gratuit o echipa la Targoviște sa iti instaleze usa.
Felicitari Mihai,data urmatoare cind ne intilnim sa imi aduci aminte sa iti dau o masa de arbitraj si un scorer sa le ai la tine cind adversari au probleme cu tusurile taleEu v am zis de la inceput sa cereti arbitru, ca ptr usa aia o sa fac orice, inclusiv sa va fur la tusuri
Va multumesc ptr premiu, sunt un norocos ca la primul turneu castigat sa fie un asa premiu cu greutate
Astept un telefon sa ne vedem pe la sala!
batrane pinguin sunt prea tanar ptr glume din astea, nu le pricepPacala in varianta moderna:lolno:
Daia nu ai vrut tu sa pleci cu ea in spate ca nu mai avea cum sa te vada Geo Saizescu sa te bage in locul lui Papaiani![]()
Ramai atunci cu cl.... ta scuze cu usabatrane pinguin sunt prea tanar ptr glume din astea, nu le pricep![]()
Sa vezi ce nana iti dau si tie cind ne intilnim la masaBravo Mihai! Ma bucur ca ai reusit sa castigi in sfarsit un turneu A! Acum ne intalnim pe la OPEN!Bafta in continuare cu antrenamentele! Lafel si domnu' dantim
se vad progrese in jocul dvs de cand a-ti inceput la OPEN
![]()